Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor noul i20 Active. Modelul completeaza gama de versiuni i20 pentru un nou segment de consumatori, cu un stil de viata activ.

Hyundai i20 Active
Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor noul i20 Active. Modelul completeaza gama de versiuni i20 pentru un nou segment de consumatori, cu un stil de viata activ.

”Noul i20 Active contribuie la dezvoltarea ofertei de modele Hyundai pe piata din Romania. Odata cu aceasta lansare, un nou propulsor de 1,0 litri turbo este introdus in familia i20, sporind eficienta si atractivitatea gamei”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

Design distinctiv, caracter practic
Designul distinctiv al noului i20 Active il diferentiaza de modelele conventionale din segmentul B. Desi are la baza platforma i20 in cinci usi – beneficiind de acelasi spatiu extins, oferind confort si calitate – peste jumatate din elementele exterioare sunt unice. In acest sens, au fost modificate setarile suspensiei, caroseria fiind inaltata cu 20 mm, dar si pozitia la volan, pentru o vizibilitate sporita in trafic. In plus, barele fata si spate subliniaza aspectul puternic, oferind totodata un plus de protectie atunci cand ruleaza in afara drumurilor publice. Stilul impunator este amplificat de pragurile si bandourile laterale, completate de pasajele robuste ale rotilor si de linia acoperisului evidentiata de barele longitudinale care au in acelasi timp si rol practic.

Printre detaliile care diferentiaza i20 Active de modelul i20, se numara si grila frontala hexagonala, capacul rezervorului cu finisaje argintii si noul model de jante de 17 inch.

Motor nou, consum eficient
Asigurand o experienta dinamica si eficienta, motorul Kappa de 1,0 litri T-GDi cu injectie directa, in trei cilindri turbo, dezvolta 100 CP si se concentreaza asupra confortului si a economiei de carburant, oferind un consum mediu de combustibil de 4,8 l/100 km, ceea ce echivaleaza cu emisii de CO2  de 110 g/km. Proiectata pentru piata europeana, la Centrul Tehnic Hyundai Motor din Germania, aceasta varianta de motorizare este prima dintr-o noua generatie de propulsoare de mici dimensiuni, cu turbo compresor, care dispune de un sistem nou de racire, favorizand functionarea optima a catalizatorului.

Confort si siguranta
Proiectat si dezvoltat in regiune, pentru a se adapta si a raspunde exigentelor de calitate, rafinament si fiabilitate ale clientilor europeni, i20 Active beneficiaza de cele mai recente dotari de siguranta. Sistemul de asistenta la pornirea in rampa (HAC) este completat de un sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS), pentru linistea, confortul si siguranta conducatorului auto. Pentru vizibilitate optima, modelul beneficiaza de faruri cu functie de iluminare in viraje. Pentru un plus de siguranta, noul model este echipat cu sistem de avertizare la franare de urgenta, la care se adauga senzorii de parcare cu spatele si sistemul de management al stabilitatii vehiculului (VSM). Tehnologia standard include sistemul de sase airbaguri - doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului - inchidere centralizata cu telecomanda, dar si computer de bord.

Pretul pentru noul Hyundai i20 Active Line este de 12.053 euro + TVA (14.464 euro TVA inclus).

Garantie de cinci ani fara limita de kilometri
Increderea Hyundai in calitatea productiei europene este evidentiata de garantia de cinci ani fara limita de kilometri, care va insoti fiecare nou model i20 Active comercializat. Pachetul include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale autovehiculului.

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii