Anvelopa all-season de la Goodyear, Vector 4Seasons Generation-2, a fost apreciată de revista auto de top germană, Gute Fahrt, pentru excelenta sa performanță, în special în ceea ce privește menținerea aderenței pe carosabil umed și uscat.

Gute Fahrt
Un nou test desfășurat de revista auto germană Gute Fahrt arată că succesul anvelopei all-season de la Goodyear nu este o coincidență.
În sprijinul faimei acestei anvelope, Goodyear a decis că acesta este momentul potrivit să anunțeechiparea originală cu anvelopele Vector 4Seasons a unor modele de pe segmentul SUV.

Anvelopa all-season de la Goodyear, Vector 4Seasons Generation-2, a fost apreciată de revista auto de top germană, Gute Fahrt[1], pentru excelenta sa performanță, în special în ceea ce privește menținerea aderenței pe carosabil umed și uscat. Aceasta se poate lăuda acum că este “învingătoarea testului” și singura anvelopă care a primit calificativul  Sehr Gut - (foarte bine) al revistei1. Recunoașterea oferită de Gute Fahrt este doar cea mai recentă dintr-o serie de rezultate foarte bune la teste care aduc recunoaștere tehnologiei avansate și dezvoltării inginerești de excepție marca Goodyear, beneficii de pe urma cărora va profita, începând cu aprilie 2016, și segmentul SUV.

"Sehr Gut"
"Suntem foarte mândri să fim știgătorii testului”Gute Fahrta spus Alexis Bortoluzzi, Director de Marketing Consumer la Goodyear EMEA. "am pus cei 30 de ani de experiență pe care o avem pe piața de anvelope all-season, în anvelopa noastră, pentru a-i conferi cel mai înalt nivel de performanță. Ca pionieri pe acest segment, suntem determinați să rămânem "imbatabili"[2], ca să îi cităm pe cei de laGute Fahrt". Anvelopa Vector 4Seasons Generation-2 a înregistrat un scor foarte bun în special la următoarele aspecte cheie:
  • Aderență excelentă pe drumuri uscate și umede;
  • Unghi de direcție mai mic;
  • Fără reacții de schimbare de sarcină.
În plus, Goodyear Vector 4Seasons Generation-2 surclasează competiția oferind o performanță generală mai bună în toate condițiile de vreme (inclusiv pe drumuri umede, uscate sau acoperite cu zăpadă)[3]. Rețeta secretă a succesului? O anvelopă ce oferă o performanță deosebită pe toată durata anului și oferă economii de timp, de bani și de bătăi de cap.

Siguranță pe toată durata anului–acum și pentru SUV-uri
În mod natural, Goodyear nu și-a propus să-și limiteze uriașul succes al poveștii sale all-season la segmentul turismelor. Cu o creștere între 35% și 40% în ultimii ani, segmentul SUV și 4x4 este noul star pe piața auto în acest moment[4]. Dorința unui sentiment de siguranță este preferința cheie care a dus la această creștere pe piață. Creșterea anvelopelor all-season a fost de asemenea legată de această orientare din ce în ce mai pregnantă a consumatorilor către siguranță, fapt pentru care Goodyear a decis să își sporească expertiza în materie de anvelope pentru toată durata anului pentru a veni în sprijinul conducătorilor de vechicule SUV, cu o extensie a liniei de succes Vector 4Seasons.

Anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 SUV prezintă aceleași caracterisitici ca și anvelopa pentru turisme:
  • Un plastifiant SmartTred avansat și o proporție mai mare de siliciu pentru o performanță generală mai bună pe drumuri umede, alunecoaase și acoperite cu gheață[5];
  • Forme 3D pentru o rigiditate sporită a benzii de rulare 6;
  • Caneluri hidrodinamice pentru o rezistență îmbunătățită la acvaplanare6;
  • Un model al benzii de rulare solid, cu o rigiditate gradientă pentru o performanță excelentă pe întreaga durată de viață a anvelopei.
Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1] Gute Fahrt Test 205/55 R 16, test comparativ derulat pe anvelope all-season pe un Audi A3 TDI-Limousine. Publicat în martie 2016, Nr. 3, 2016. www.gute-fahrt.de. Test comparativ cuGoodyear Vector 4Seasons Gen-2 (94V)împotriva anvelopelorConti EcoContact 5 (91V), Dunlop Winter Sport 5 (91H), Michelin CrossClimate (94V), Nokian Weatherproof (91H), Pirelli Cinturato All Season (91V)șiUniroyal All Season Expert (91H).
[2] Gute Fahrt Test 205/55 R 16. Publicat în martie 2016, Nr. 3, 2016. www.gute-fahrt.de
[3]Gute Fahrt Test 205/55 R 16, test comparativ desfășurat cu anvelope all-season pe un Audi A3 TDI-Limousine. Publicat în martie 2016, Nr. 3, 2016. www.gute-fahrt.de. Test comparativ cu anvelopaGoodyear Vector 4Seasons Gen-2 (94V)împotriva anvelopelorConti EcoContact 5 (91V), Dunlop Winter Sport 5 (91H), Michelin CrossClimate (94V), Nokian Weatherproof (91H), Pirelli Cinturato All Season (91V)șiUniroyal All Season Expert (91H).
[4]ETRMA. Creștere înregistrată între 2010 și 2015 în Europa (inclusivTurcia).
[5]Comparativ cu predecesoarea.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii