Peste 5.500 de profesioniști din domeniul auto au participat în 11 și 12 iunie la cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pieței auto aftermarket din România.

Expo Inter Cars 2016 standuri
Peste 5.500 de profesioniști din domeniul auto au participat în 11 și 12 iunie la cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pieței auto aftermarket din România.

Veniți din toate colțurile țării, profesioniştii din domeniul auto au călcat pragul depozitului Inter Cars din Codlea, lângă Brașov, pentru a se întâlni direct cu furnizorii de top la nivel mondial.

Pe parcursul celor două zile expoziționale vizitatorii au avut posibilitatea de a lua parte la prezentări și concursuri în nu mai puțin de 75 de standuri aflate în interiorul halei, pe o suprafață de peste 3.500 mp, dar şi de a participa la diverse activităţi în aer liber dedicate lor: bungee jumping, escaladă şi un poligon de laser tag de 1.000 mp.

“Am pus mult suflet în organizarea acestei expoziții, am dorit să recompensăm performanța și să fim, ca în ceilalţi ani, aproape de clienţii noştri, cu cele mai eficiente soluții pentru nevoile lor... iar acest lucru s-a observat. Mă bucur să văd că evenimentul crește de la an la an, că participanții pleacă mereu mulțumiți de ceea ce găsesc aici, că le recomandă și altora produsele și serviciile noastre și ale partenerilor noștri. Aceste aspecte reprezintă, pentru mine, esența a ceea ce dorim să obținem prin organizarea evenimentului Expo Inter Cars”, a declarat Diana Iliescu, Marketing Manager Inter Cars România.

Excelența, principala caracteristică a Expo Inter Cars
Printre expozanți s-au regăsit branduri de referință din domeniu, precum Bosch, Delphi, Valeo, Motul,  Federal Mogul, Comma, Denso, Castrol și TRW Automotive, iar participanții au avut ocazia să își testeze abilitățile și cunoștințele din domeniu în cadrul concursurilor OBD Master și Tire Master, cei mai buni dintre ei fiind recompensați cu premii generoase.

“Toate tehnologiile, serviciile și produsele noastre, dar și a celorlalți furnizori, sunt dezvoltate cu gândul la voi, la cei care le folosiți, astfel încât accentul se pune pe calitate și pe performanță. Faptul că alegeți să le utilizați este pentru noi o confirmare a faptului că venim în întâmpinarea nevoilor voastre, iar această expoziție are rolul de a vă prezenta cele mai noi soluții pe care vi le-am pregătit”, a specificat Călin Istrate, Key Account Manager Bosch.

Relaxare activă: plimbări cu elicopterul, show aviatic, bungee jumping
Pentru a le oferi participanților o experiență completă, seara de sâmbătă a fost dedicată distracției. Avându-l pe CRBL drept maestru de ceremonii, invitații expoziției au asistat la un încântător moment de cheerleading și la un spectaculos show aviatic susținut de Aeroclubul României, plin de acrobații și de demonstrații impecabile de talent și tehnică. Nu în ultimul rând, au avut dificila misiune de a juriza un concurs de frumusețe și de a desemna cea mai de seamă reprezentantă a furnizorilor.

Atmosfera a fost înfierbântată de electricii de la R.O.A, de rockerii de la B.T.R (Bulgaria) și de energica Loredana Groza, însoțită de a sa Banda Agurida. Evenimentul a culminat cu un mega-show de artificii, după care distracția a continuat în noapte, în cadrul after-party-ului Inter Cars, cu DJ Andi la pupitru.

De asemenea, pe parcursul celor două zile de desfășurare vizitatorii expoziției au avut ocazia să participe la o serie de evenimente conexe energice. De un succes aparte s-au bucurat salturile pline de adrenalină de pe macaraua de bungee jumping, care a fost asaltată de cei mai curajoși dintre participanți, în timp ce cei un pic mai puțin aventuroși au putut să se cațere pe un panou de escaladă sau să își scoată adversarii din joc în cadrul poligonului de laser tag. În același timp, persoanele care au plasat comenzi pe parcursul evenimentului au admirat locaţiile din apropierea depozitului Inter Cars de la înălțime, având oportunitatea să se plimbe cu elicopterul.

Sursa: Victor Gavronschi, Managing Director Loopaa
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii