Iată cum arată la interior noul SUV de talie mare de la ŠKODA: la scurt timp înaintea premierei mondiale, producătorul auto ceh oferă o primă impresie asupra interiorului noului său SUV de talie mare.

ŠKODA KODIAQ dashboard
Mai mult spaţiu: al treilea rând de scaune şi capacitatea portbagajului definesc noi standard.
Design interior nou: panoul de instrumente are două zone simetrice, guri de ventilaţie verticale şi un touchscreen cu design sofisticat.
Operare intuitivă: habitaclul este caracterizat de aranjamentul logic al funcţiilor, care pot fi utilizate foarte simplu.
ŠKODA prezintă noul model SUV la Berlin, în 1 septembrie 2016.

Iată cum arată la interior noul SUV de talie mare de la ŠKODA: la scurt timp înaintea premierei mondiale, producătorul auto ceh oferă o primă impresie asupra interiorului noului său SUV de talie mare. Fotografiile arată că ŠKODA şi-a implementat noul său limbaj de design modern, clar şi expresiv în conceperea bordului şi a întregului interior. Totodată, imaginile demonstrează standardele ridicate, lipsite de compromisuri ale mărcii, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea, cât şi calitatea prelucrării. ŠKODA defineşte încă o dată noi standarde în privinţa spaţiului interior: ŠKODA KODIAQ are cel mai mare portbagaj din clasa sa şi este disponibil opţional în versiunea cu 7 locuri.

Interiorul ŠKODA KODIAQ este marcat de forţă şi robusteţe, fiind totuşi primitor. La fel ca toate modelele ŠKODA, şi KODIAQ este modern şi elegant, îndeplinind totodată cerinţele funcţionale aşteptate din partea unui SUV.  Fiecare detaliu emană claritate şi calm; forma şi funcţia se îmbină armonios.

Bordul cu design expresiv şi elegant este clar structurat. Este împărţit în două zone simetrice, pentru şofer şi pasagerul din faţă. Elementele verticale distinctive, precum cele patru guri de ventilaţie, caracterizează interiorul.  Cele centrale flanchează display-ul. Marginile lor continuă linia superioară a planşei de bord, formând un trapez care aminteşte de capota motorului maşinii. Display-ul de mari dimensiuni are un design elegant, cu operare Simply Clever: logică şi intuitivă. Toate butoanele şi funcţiile sunt uşor accesibile, fiind concepute în manieră auto-explicativă. Scaunele sunt realizate din materiale de înaltă calitate,oferind şoferului şi pasagerului din faţă un nivel superior de confort.

Spaţiul peste medie, definind noi standarde în clasa sa, este caracteristic modelelor ŠKODA: La dezvoltarea modelului KODIAQ, cei implicaţi au obţinut interiorul maxim posibil la un exterior cu o lungime de 4,70 metri şi o lăţime de 1,88 m. Acest SUV este primul model ŠKODA disponibil şi în variantă cu 7 locuri.  Modelul are capacitatea de a se adapta cu flexibilitate la diferite cerinţe privind transportul de persoane şi bagaje, graţie scaunelor reglabile longitudinal şi ca înclinare.

La un volum între 720 şi 2.065 l (cu scaunele spate rabatate), versiunea ŠKODA KODIAQ cu 5 locuri oferă cel mai mare portbagaj din clasă. Un nivel şi mai ridicat de confort este asigurat de dotări opţionale precum volanul încălzit. De asemenea sunt oferite peste 30 de soluţii Simply Clever, precum protecția marginii portierelor, sistemul electric pentru siguranţa copiilor şi tetierele cu design special pentru confortul la dormit.

ŠKODA KODIAQ îşi sărbătoreşte premiera mondială în 1 septembrie 2016 la Berlin. Începând cu ora 19:00, ŠKODA va transmite live pe internet impresionanta producţie, îmbinând filmul, muzica şi coregrafia.

Puteţi vedea prezentarea de 45 de minute a modelului ca livestream. De asemenea, reprezentanţii presei au ocazia de a transmite show-ul pe canalele lor, folosind codul de embed.

Livestream: http://www.skoda-auto.com/en/models/kodiaq/premiere
Cod embed: https://www.youtube.com/watch?v=YDiAg1LGJU4

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii