Cu amintirele sărbătorii Autonet 20 din Cluj încă vii în memorie, vă invităm, între 7 și 8 octombrie, în complexul expozițional Romexpo din București, la ultimul eventiment Autonet Mobility Show al acestui an, atât de important în istoria companiei noastre.

Autonet Mobility Show Bucuresti 2016
Cu amintirele sărbătorii Autonet 20 din Cluj încă vii în memorie, vă invităm, între 7 și 8 octombrie, în complexul expozițional Romexpo din București, la ultimul eventiment Autonet Mobility Show al acestui an, atât de important în istoria companiei noastre. Partenerii Autonet Import sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a se bucura de ultimul episod al aniversării a 20 de ani de la înființarea Autonet.

Păstrând tradiția evenimentelor anterioare, Autonet Mobility Show București va oferi standarde profesionale foarte înalte, cu un nivel tehnic foarte înalt, asigurat de cei peste 100 de expozanți reprezentând cei mai importanți producători de piese de schimb, accesorii auto și echipamente de service din lume, concepte de service, precum și serviciile și departamentele Autonet. Toate acestea vor fi găzduite de către pavilioanele C1 și C2 ale complexului expozițional Romexpo, și se vor întinde pe o suprafață totală de peste 6.700 m2, oferind o platformă amplă pentru cele mai recente inovații din domeniu, prezentări tehnice, fiind și forumul perfect pentru interacțiunea directă dintre producători și profesioniștii din segmentul reparațiilor auto.

Atracții importante ale Autonet Mobility Show București vor fi, cu siguranță, și acțiunile promoționale, discounturile și prețurile speciale oferite de Autonet Import partenerilor săi prezenți la eveniment. La rândul lor, expozanții vor completa oferta promoțională prin concursuri de îndemânare, premii și cadouri disponibile la standurile fiecăruia dintre ei. Mai mult, având în vedere faptul că Autonet Mobility Show sunt evenimente destinate întregii familii, doamnele și copiii se vor putea delecta, în colțurile de frumusețe și în colțul destinat celor mici, cu activități pregătite în mod special. Nu vor lipsi nici colțurile de degustări și cel artistic, unde, cei care vor dori să rămână cu o amintire hazlie legată de eveniment, vor putea să plece cu o caricatură executată pe loc.

Ținând cont că Autonet Mobility Show București 2016 este un eveniment care face parte din sărbătoarea aniversării Autonet 20, am pregătit pentru sâmbătă, a doua zi a evenimentului, surprize artistice de excepție, menite să transforme evenimentul într-unul cu adevărat exploziv. Pentru confort sporit și pentru a crea o atmosferă demnă de sărbătoarea noastră, pavilioanele C4 și C5 vor găzdui două concerte susținute de artiști efervescenți și spectaculoși, cu reprezentații în care publicul este parte integrantă. Începem în forță, cu furtuna muzicală care este Zdob și Zdub! Veteranii etno-rock din Chișinău vor electriza asistența prin piesele lor, pe care influențele hip-hop, jungle sau punk le transformă în cocktailuri pline de energie. Urmează, apoi, Horia Brenciu care, împreună cu orchestra sa, va încânta audiența prin atât de cunoscuta carismă a artistului și prin melodiile mereu antrenante și interpretate în stil propriu.

Vă invităm, așadar, să fiți alături de noi până la capăt, în acest periplu aniversar care este anul 2016, să vă bucurați împreună cu noi de tot ce a fost în ultimii 20 de ani și să privim cu încredere la ceea ce va veni de acum înainte. Vă așteptăm la București!

Sursa: Autonet.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii