Cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Trofeul Teliu, si-a desemnat castigatorii duminica, 4 septembrie, la capatul celor doua manse de concurs desfasurate pe proba speciala in lungime de 3.55km.

Gabriel ENE
Cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Trofeul Teliu, si-a desemnat castigatorii duminica, 4 septembrie, la capatul celor doua manse de concurs desfasurate pe proba speciala in lungime de 3.55km.

Gabriel Laurentiu ENE a reusit, cu aceasta ocazie, sa repete rezultatul execelent obtinut anul trecut pe acest traseu si sa urce din nou pe cea mai inalta treapta a clasei H3, la volanul unei Honda Civic Type R. Totodata, pilotul Shark Racing a reusit pentru a doua oara in acest sezon sa se impuna in competitia rezervata automobilelor cu doua roti motrice la capatul unui spectaculos duel cu Andrei Serban, care a facut deliciul spectatorilor.

In primul rand trebuie sa ii multumesc prietenului si rivalului meu Andrei Serban pentru faptul ca ma face sa ma autodepasesc si sa pilotez la forma mea maxima. Pentru mine duelul cu Sanu este foarte motivant mai ales ca vine din partea unui pilot care dadea ora exacta la acesta categorie 2RM pentru ca nu degeba i se mai spune si domnul doua roti motrice. Ma bucur foarte mult pentru rezultat, masina a functionat perfect duminica, dupa ce sambata am avut ceva probleme tehnice si asa am putut sa ma concentrez 101% asupra pilotajului. Este a doua mea victorie la doua roti motrice, dupa cea de la Poiana Brasov si consider ca rezultatul ma obliga sa pastram acelasi ritm si pentru urmatoarea etapa. Sper ca duelul dus la zecimi de secunda impreuna cu Sanu a fost pe placul fanilor si imi doresc sa il repetam la fiecare etapa. Traseul de la Teliu este unul care imi place foarte mult si de fiecare data ma simt bine la aceasta etapa din toate punctele de vedere organizare, fani si atmosfera. In afara de victoria obtinuta la clasa doua roti motrice ma bucur si pentru locul 1 obtinut la clasa H3 unde pot sa imi consolidez avantajul pentru ca abandonul de la Sinaia imi punea in pericol apararea titlului la clasa. Astept cu nerabdare urmatoarea etapa de la Campulung Muscel, unde fanii sunt principalul atuu al etapei.” declara Gabriel ENE la finalul Trofeului Teliu.

Urmatoarea etapa a Campioantului National de Viteza in Coasta, Trofeul Campulung Muscel, va avea loc in perioada 23-25 septembrie, pe traseul din zona barajului Rausor care face legatura intre Leresti si Cabana Voina

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Atifco Foods – Diablo Energy Drink, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.        

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii