ŠKODA KODIAQ
ŠKODA KODIAQ este prezentată pentru prima dată publicului larg la Paris.
Noul SUV de talie mare de la ŠKODA impresionează cu designul său cu caracter puternic, cu spaţiul excepţional, precum şi cu inteligenţa sa practică şi tehnologia inovatoare.
Livestream și poze pe www.skoda-storyboard.com.

ŠKODA participă la Salonul Auto de la Paris 2016 cu o gamă de modele puternică precum un urs. Între 1 şi 16 octombrie, producătorul auto ceh va prezenta publicului pentru prima dată modelul ŠKODA KODIAQ. Având o lungime de 4,70 m, până la 7 locuri şi cel mai mare portbagaj din clasa sa, ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie mare al producătorului auto ceh.

Începând cu luna februarie a anului 2017, cel mai nou model ŠKODA va porni la drum încorporând toate punctele forte ale mărcii: un design cu un caracter puternic, spaţiu interior extraordinar, inteligenţă practică şi tehnologie inovatoare care altfel poate fi găsită doar în clasele auto superioare.

Odată cu ŠKODA KODIAQ, fabricantul ceh de automobile îşi extinde gama la şapte modele şi peste 40 de variante. Totodată, noul SUV marchează începutul unei campanii SUV extinse. Ca parte a strategiei 2025, lansând noi modele în anii viitori, producătorul auto va continua să-şi consolideze poziţia în segmentul SUV, acesta prezentând o importanţă mare şi creşteri semnificative. Astfel, ŠKODA îşi va spori caracterul atractiv al gamei sale de modele şi va câştiga noi grupuri de clienţi de partea mărcii. În acest sens, ŠKODA KODIAQ este deschizătorul de drum. Odată cu acest automobil, marca îşi consolidează poziţia conform obiectivului său de a oferi cel mai bun pachet în partea superioară a tuturor segmentelor în care este prezentă.

Conferinţa de presă de deschidere se va axa pe primul SUV de talie mare al mărcii. Vor fi expuse în total 11 automobile ŠKODA KODIAQ. Întreaga gamă de modele va putea fi văzută la standul ŠKODA începând cu a doua zi dedicată presei. De asemenea, vizitatorii vor putea vedea detalii incitante din universul ŠKODA: ciclism, hochei pe gheață şi conectivitate. Adiţional, aşa-numitul ŠKODA design lab PRECIOSA va prezenta diversele faţete ale noului design ŠKODA.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii