Noul Megane Sedan Romania
Noul MEGANE Sedan completează gama Renault din segmentul C.
Noul model propune un nivel de echipare și un pachet de tehnologii unice în segment.
Noul MEGANE Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens.
Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA).
Un sedan cu un design dinamic și proporții echilibrate.

Renault completează oferta sa în segmentul C și lansează Noul MEGANE Sedan în România. Un model legendar pe piața românească, înregistrând un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3.

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă Noul MEGANE Sedan este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupé. 

Ca performanță unică în segmentul berlinelor compacte, Noul MEGANE Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. Văzut din exterior, acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate și subliniază designul rafinat al modelului. 

Identitatea luminoasă caracteristică modelelor Megane 
Noul model moștenește multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice față, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului. 

Pe versiunile superioare, Noul MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D  cu tehnologia Edge Light.  

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”,  care asigură un plus de siguranță si confort.

Noul MEGANE Sedan oferă în funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) - un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit. 

Motorizări
Noul MEGANE Sedan propune o gama largă de motorizări:
  • Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
  • Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte 
  • Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte 
  • Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
  • Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte
Toți cei care își doresc să testeze Noul MEGANE Sedan sunt așteptați la evenimentul de lansare, în rețeaua autorizată Renault, în perioada 14-16 octombrie 2016. Înscrierile la eveniment și la drive test se pot face în showroom și on-line, prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro. Cei care se înscriu on-line sunt așteptați în orice showroom Renault, în perioada 14 și 16 octombrie, pentru a-și valida înscrierea și pentru a participa la drive test. Odată validați, sunt înscriși automat în concursul de tip tombolă pentru a câștiga premiile MEGANE Sedan.

Mai multe detalii în rețeaua Renault.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii