Prin extinderea Programului European de Recrutare pentru Absolvenți, Federal-Mogul Motorparts sprijină absolvenții și tinerii profesioniști români în dezvoltarea unei cariere prospere.

Federal-Mogul EGP 2017 Group Shot
Prin extinderea Programului European de Recrutare pentru Absolvenți, Federal-Mogul Motorparts sprijină absolvenții și tinerii profesioniști români în dezvoltarea unei cariere prospere.

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), oferă absolvenților o oportunitate unică de carieră prin lansarea Programului European de Recrutare pentru Absolvenți, ediția 2017. Sunt disponibile zece poziții, pe teritoriul a șase țări, care acoperă specialități în domenii precum inginerie, cercetare și dezvoltare, logistică și finanțe. Programul internațional ce se desfășoară pe parcursul a 24 de luni oferă absolvenților șansa de a-și dezvolta abilități și competențe lucrând în întreaga Europă cu branduri lider de piață, recunoscute la nivel global. La acest moment, ediția din 2017 a programului este deschisă, iar candidații interesați își pot depune candidatura la eugraduates.eu.

În urma succesului înregistrat de ediția inaugurală din 2016 – care a înlocuit programele pentru absolvenți specifice fiecărei țări–Programul European de Recrutare pentru Absolvenți 2017 și-a extins acoperirea, acordând oportunități studenților din România, Marea Britanie, Italia, Belgia, Republica Cehă și Germania. Structura de rotație a programului oferă absolvenților posibilitatea de a își începe cariera în diviziile locale înainte de a cunoaște experiența locațiilor alternative din întreaga Europă, în cadrul stadiilor ulterioare ale proiectului. La final, absolvenții fie își vor continua activitateaîn cadrul unității domestice, fie vor putea obține șansa de a își desfășura activitatea într-o locație globală alternativă.

Suntem în căutare de absolvenți excepționali care să poată contribui la menținerea poziției de expert de renume în industria auto, cu mărci de încredere și componente remarcabile, a Federal-Mogul Motorparts”, spune Jordi Borrell, Regional Manager Talent Management, EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „În schimb, oferim absolvenților oportunitatea rară de a beneficia de formare individualizată și planuri de dezvoltare personală, ajutând la construirea unor cariere prospere. Programul European de Recrutare pentru Absolvenția fost conceput pentru a recompensa absolvenții perseverenți nu doar pe parcursul primelor 24 de luni de activitate, ci de-a lungul întregii lor cariere în cadrul Federal-Mogul Motorparts.

Gama de oportunități existente în Europa include domenii ca inginerie, finanțe, sisteme informatice, operațiuni, distribuție, producție, cercetare și dezvoltare, logistică și eBusiness.

În România există trei oportunități de carieră pentru absolvenții din 2017, în divizia Sisteme de Frânare și Centrul de Servicii de la București. Ca inginer de proces pentru introducerea de noi produse (New Product Introductions - NPI) la sediul din Ploiești, absolventul care va ocupa această poziție se va alătura unei echipe responsabile de introducereaa noi produse de frânare, cu scopul de a dezvolta această activitatea și de a urmări creșterea continuă a acesteia.

În Centrul de Servicii din București există două oportunități de carieră pentru absolvenți, ca analist de sisteme business - IT (IT Business System Analyst). Fiind un domeniu esențial al activității, absolvenții trebuie să dețină cunoștințe de bază în domeniul IT, pentru a putea dezvolta pe parcursul programului de 24 de luni abilități extrem de tehnice în SAP și Electronic Data Interchange (EDI).

Federal-Mogul Motorparts va începe procesul de recrutare în primul trimestru al anului 2017.
Contactăm universitățile în căutarea celor mai potriviți candidați, care vor fi mai apoi invitați să aplice pentru Programul European de Recrutare pentru Absolvenți”, a adăugat Borrell. „Candidatura scrisă va fi urmată de un interviu, acesta fiind o oportunitate de a întâlni conducerea Federal-Mogul Motorparts, îndrumătorii și mentorii experimentați ai programului și, dacă totul se desfășoară cu succes până în acest punct, candidatul va primi o invitație de a participa la un workshop de evaluare de o zi. Procesul riguros este gândit pentru a găsi oamenii potriviți pentru oportunitatea potrivită, pentru un succes de lungă durată.

Programul European de Recrutare pentru Absolvenți este parte a unei inițiativela nivel mondial a Federal-Mogul Motorparts de a sprijini absolvenții și tinerii profesioniști care își încep cariera. Mai multe informații despre program și despre oportunitățile existente sunt disponibile pe www.eugraduates.eu.

Sursa: Olivia Baltatescu, Account Executive MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii