Hyundai Pan European Dealer Convention
Hyundai a gazduit conferinta distribuitorilor europeni "Next Level: Our Journey to 2021", la Madrid, in perioada 13 – 15 februarie 2017. Aceasta este prima reuniune a intregii retele din Europa, in cadrul intalnirii fiind prezenti peste 2.600 de invitati.

Cu aceasta ocazie au fost comunicate atat viziunea si strategia marcii pentru urmatorii cinci ani, cat si initiative care vor sprijini obiectivul de a deveni primul producator auto din Asia in Europa, pana in anul 2021. Conferinta a inclus subiecte diverse, de la directia de vanzari si de dezvoltare a brandului, pana la programele de relatii cu clientii. Una dintre cele mai importante teme discutate a fost prezentarea noii game Hyundai, cele 30 de modele si versiuni care vor fi lansate in regiune.

"Hyundai a inregistrat o crestere rapida in Europa, dupa ce in ultimii zece ani volumul vanzarilor s-a majorat cu 86%. Ne dorim sa continuam povestea de succes si pe viitor devenind primul producator auto asiatic in Europa. Partenerii nostri din regiunea vor avea un rol foarte important si trebuie sa fie pregatiti pentru calatoria catre anul 2021", a declarat Hyung Cheong Kim, Presedinte si CEO al Hyundai Motor Europa.

Hyundai detine o retea de peste 1.600 de distribuitori in Europa, cu peste 2.100 de puncte de vanzare pentru clientii din 31 de tari din regiune. Gama de modele este una dintre cele mai noi din Europa – cel mai vechi, i20, fiind lansat in urma cu doi ani.

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii