Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul în Bucureşti. Este cel mai important eveniment pe care marca îl organizează pentru clienţii din România în acest an.

Exclusive BMW xDrive Experience
Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul în Bucureşti. Este cel mai important eveniment pe care marca îl organizează pentru clienţii din România în acest an. Cu participarea întregii reţele, evenimentul va fi organizat pe parcursul a 3 luni şi va include aproximativ 50 de zile de prezentări. Vor fi implicate 12 oraşe, 13 locaţii cu participarea tuturor celor 14 dealeri autorizaţi BMW. Este aşteptată o prezenţă de peste 2000 de potenţiali clienţi.

„Experienţa de condus este cel mai puternic argument de vânzare BMW. Sloganul «Plăcerea de a conduce» este cu adevărat definitoriu pentru marcă. De aceea acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv când organizăm un eveniment de condus de amploare”, explică Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group România.

Piloţi de marcă pentru experienţa de condus BMW
Zece ani de evenimente de condus BMW Group România înseamnă şi zece ani de colaborare cu pilotul Claudiu David. Între timp Claudiu este un membru de bază internaţională BMW Driving Experince, unul din cei 5 responsabili la nivel global cu pregătirea celorlalţi traineri BMW. Evenimentul din România beneficiază şi de prezenţa unor altor piloţi cum experienţă, aşa cum este George Grigorescu, multiplu campion naţional de raliuri.

Gama BMW X şi sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive
Şi în acest an gama de modele BMW X va fi în prim plan. O flotă de 12 modele BMW X1, X3, X4, X5 şi X6 sunt la dispoziţia clienţilor pentru experienţe în off-road, ca o demonstraţie extremă, într-un spaţiu foarte bine controlat. Modelele îşi vor demonstra capacităţile de control şi tracţiune în condiţii deosebit de dificile, o dovadă a faptului că modelele BMW nu sunt remarcabile pe şosea, dar oferă şi performanţe şi în condiţii dificile, aşa cum este vremea extremă de iarnă, de exemplu.  

Gama BMW X şi modelele cu tracţiune integrală ocupă o poziţie specială în portofoliul mărcii. În acest moment 3 din 5 modele vândute sunt un BMW X, în timp ce mai bine de 4 din 5 modele sunt echipate cu sistemul inteligent BMW xDrive. Şi cota totală de vânzări este în creştere, având în vedere că acum sistemul de tracţiune integrală inteligentă este disponibil acum pe toate modelele mărcii, de la BMW Seria 1, la BMW X6.

Debut pentru BMW Seria 5
Totodată, evenimentul marchează debutul noii generaţii BMW Seria 5 pe piaţa din România. Cel mai de succes sedan business din toate timpurile a fost vândut la nivel global, până acum, în peste 7,6 milioane de exemplare. Noul BMW Seria 5 este disponibil pe piaţa din România începând cu 41250 Euro fără TVA pentru versiunea 520d.

Noul model respectă tradiţia şi oferă o experienţă excepţională de condus construită pe baza unui şasiu excepţional şi o gamă extinsă de premiere tehnologice. De exemplu, BMW Seria 5 este primul model din gamă care combină tracţiunea integrală inteligentă cu Integral Active Steering (puntea spate directoare). Nu lipsesc amortizoarele controlate electronic (Dynamic Dampers Control) şi barele antirului active (Dynamic Drive).

Cu până la 100 kg mai uşor, în ciuda extinderii de echipamente opţionale, cel mai bun coeficient aerodinamic din segment (CD 0,22) şi o gamă largă de sisteme BMW EfficientDynamics, noul BMW Seria 5 este cu până la 12% mai eficient faţă de modelele generaţiei anterioare, în contextul unui plus de putere şi performanţe. În plus, sistemul de reglare a emisiilor diesel SCR, cel mai sofisticat de pe piaţă, este disponibil standard la toate versiunile diesel.

Noul BMW Seria 5 marchează debutul celei de-a cincea generaţii BMW iDrive care vine cu un meniu revizuit pentru o ergonomie crescută. Icoanele din ecranul principal (pentru sistemul de navigaţie, funcţii entertainment, setări automobil, BMW Connected Drive etc.) sunt acum panouri active şi afişează informaţii precum harta sistemului de navigaţie în timp real. Acum ele pot fi aranjate după preferinţe utilizatorului. În versiune de top, sistemul iDrive foloseşte un ecran high-resolution de 10,25 ţoli (26,04 cm). Sistemul poate fi operat cu ajutorul controlerului cu touch, prin comandă vocală sau prin gesturi, dar şi prin funcţia touch a ecranului central iDrive. Sistemul oferă şi o altă soluţie unică în industria auto, integrarea wirless a funcţiei Apps. Astfel, o serie de aplicaţii de pe telefonul mobil pot fi folosite în sistemul iDrive al automobilului, fără a fi nevoie de o conectare cu cablu USB sau orice acţiune asupra telefonului.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii