Denso Romania la ATBS Iasi 2016
DENSO România dă startul sezonului de primăvară al târgurilor expoziționale prin participarea, în data de 1 Aprilie, la Auto Total Business Show Iași.

Am pregătit o mulțime de surprize plăcute pentru vizitatorii standului DENSO din cadrul ATBS Iași, pe care îi vom întâmpina nu doar cu informații tehnice și cu ultimele noutăți referitoare la produsele noastre de top, dar îi vom provoca la concursuri și îi vom recompensa cu premii. DENSO România se bucură de fiecare ocazie de acest fel, prin care îi putem cunoaște mai îndeaproape atât pe clienții noștri, precum și pe mecanicii și pe proprietarii de service-uri.

Vă așteptăm la ATBS Iași 2017
Credem cu tărie că pregătirea temeinică pe partea tehnică și calitatea produselor merg mână în mână, pe drumul cel bun, de acea suntem deschiși să răspundem tuturor întrebărilor pe care le au vizitatorii standului nostru. Vă invităm alături de noi sâmbătă, 1 Aprilie, în Iași, la Centru Providența. Ne veți găsi, în cadrul târgului expozițional ATBS Iași, la standul cu numărul 13.

Următoarele târguri expoziționale la care vom participa:
6 Mai - Mobility Show Cluj
10 - 11 Iunie - ATBS București
24 Iunie - InterCars București

Sursa: Denso Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii