Autonet Mobility Show pornește anul acesta la drum cu tradiționalul eveniment de la Cluj-Napoca.

Autonet Mobility Show 2017
Autonet Mobility Show pornește anul acesta la drum cu tradiționalul eveniment de la Cluj-Napoca.

În 2017, vă așteptăm cu un format imbunătățit, cu o locație nouă, un profil tehnic accentuat, concerte cu artiști de top și posibilități de relaxare pentru întreaga familie. De asemenea, pentru ca toți partenerii noștri să se bucure de întreaga experiență Autonet Mobility Show, evenimentul se va desfășura pe parcursul unei singure zile, spre deosebire de anii trecuți când show-ul era împărțit în două zile.

Evenimentul va avea loc în data de 6 mai, iar parcarea centrului comercial VIVO! (fostul Polus) din Cluj-Napoca va fi noua gazdă a Autonet Mobility Show, care se va desfășura pe o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați.

Datorită faptului că evenimentul va fi unul mai compact, acesta va fi unul mult mai dinamic și în ceea ce privește activitățile pregătite de către expozanți. Peste 100 de expozanți vă așteaptă la standurile lor cu ultimele noutăți din domeniu, dar și cu competiții destinate specialiștilor, concursuri și tombole cu premii atrăgătoare, jocuri antrenante și alte surprize. Autonet Mobility Show vă oferă oportunitatea perfectă pentru a interacționa în mod direct cu reprezentanții celor mai importanți producători de componente și piese de schimb, accesorii auto și echipamente de service. În plus, departamentele și companiile Grupului Autonet vor fi, la rândul lor, foarte bine reprezentate, așa cum vor fi și conceptele de service, brandurile proprii și serviciile oferite de Autonet Import. Vă invităm, de asemenea, să profitați de promoțiile și discounturile pe care Autonet Import le-a pregătit special pentru partenerii săi.

Partea profesională va fi, și de această dată, completată printr-un pachet de entertainment excelent. Nu ratați concertele extraordinare, pe parcursul cărora artiști care ridică mereu publicul în picioare vor susține reprezentații electrizante pentru partenerii Autonet. Andra va fi prezentă pe scena Autonet Mobility Show cu binecunoscutele sale hituri, apreciate mereu de iubitorii de muzică de toate vârstele. Veterani ai rock-ului românesc, Cargo, au pregătit, la rândul lor, un playlist care include piese intrate în istoria genului din țara noastră. Set-upul este completat de Arpy & Zip Band, o trupă care vă propune coveruri după piese din topurile internaționale, atât mai vechi, cât și mai recente.

Colțurile de relaxare vor oferi, și de această dată, activități și surprize destinate întregii familii. În zona de degustare am pregătit un adevărat curcubeu de arome și texturi delicioase și surprinzătoare. Vă invităm să savurați preparate din trufe și ciocolată, specialtăți din cafea, cocktailuri mojito, vinuri și țigări de foi. Doamnele și domnișoarele vor avea ocazia să își desăvârșească trăsăturile apelând la serviciile de make-up și hair styling oferite de profesioniști experimentați, în colțul destinat exclusiv pentru ele. Nu puteam sa uităm de cei mici, astfel că am pregătit un colț special, cu activități distractive și educative pentru copii. Nu în ultimul rând, colțul caricaturilor vă invită să luați acasă o amintire amuzantă, realizată de artiști autentici.

Autonet Mobility Show Cluj-Napoca 2017 reprezintă o evoluție majoră față de anii trecuți, dovedind, o dată în plus, că rămâne standardul în ceea ce privește evenimentele organizate pe piața aftermarket auto din țara noastră. Îmbinarea dinamică a elementelor profesionale și cu cele de entertainment devine o tradiție din ce în ce mai apreciată de către partenerii Autonet, fapt pus în evidență de numărul de vizitatori care ne calcă pragul, număr care crește de la an la an. Vă invităm, așadar, la o nouă ediție a Autonet Mobility Show care va aduce mult mai multe surprize decât cele descrise mai sus și promite un weekend excelent, fie că veniți cu familia, fie că veniți cu colegii. Ne vedem în 6 mai la Cluj-Napoca!

Sursa: Autonet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii