DENSO își lărgește gama de Demaroare și Alternatoare, adăugând 21 de noi piese rotative, începând cu martie 2017.

Demaroare si alternatoare DENSO
DENSO își lărgește gama de Demaroare și Alternatoare, adăugând 21 de noi piese rotative, începând cu martie 2017.

Gama actualizată include 6 alternatoare și 15 demaroare și va acoperi în total 444 de aplicații pentru a dezvolta catalogul impresionant al DENSO.

Codurile adiționale vor aduce pentru ateliere și distribuitori oportunități mai mari de vânzare, introducând cele mai recente aplicații pentru câțiva producători semnificativi, printre care Toyota, Honda, BMW și Jaguar Land Rover.

De exemplu, actualizarea gamei va acoperi lacunele din seria de alternatoarele Toyota, cu focus pe aplicațiile alternatorului Diesel și va îmbunătăți acoperirea demaroarelor Jaguar Land Rover prin furnizarea de noi aplicații. Un alt element cheie îl constituie introducerea demaroarelor pentru Honda și a demaroarelor pentru noile BMW-uri pe benzină, oferind o pornire forțată ambelor game.

Cu 360 de coduri (244 alternatoare și 116 demaroare) gama acoperă 4.763 de aplicații (2.803 alternatoare și 1.960 demaroare).               

Aceste noi coduri de produs demonstrează angajamentul nostru față de furnizarea de piese de calitate premium în gama noastră de demaroare și alternatoare, piese pe care suntem nerăbdători să le oferim pieței post-vânzare.” a afirmat Ruslan Leontiev, Director de Produs - Demaroare și Alternatoare la DENSO Europa.

Sursa: Denso Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii