Gabriel Ene
Revenit pe traseul care ia adus prima victorie in categoria rezervata automobilelor cu doua roti motrice, Gabriel ENE a reusit sa urce pe locul secund in grupa doua roti motrice F2 si clasa H3, in cadrul celei de-a doua etape a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Cu un obiectiv bine definit inca de la startul sezonului 2017, pilotul Shark Racing a reusit sa isi consolideze pozitia la varful clasamentului grupei doua roti motrice reusind sa obtina maximum de puncte posibile pe fondul unor probleme tehnice aparute la modelul Honda Civic EP3.

Prima zi a Trofeului Total nu a inceput deloc asa cum imi propusesem. Sambata in cadrul urcarilor de antrenament si a celor de calificari am avut probleme la cutia de viteze. Dupa o noapte alba a mecanicilor, in ziua secunda am reusit sa remediem problema de natura electronica la transmisie. Mai exact am descoperit o sensibilitate la senzorul shift cut al cutiei de viteze secventiale. Din aceasta cauza aveam mari probleme cu treapta a treia a cutiei. Am reusit sa rezolvam problema inainte de ultima urcare de concurs, care s-a concretizat in final cu locul secund in categoria masinilor cu doua roti motrice. Drumul Poienii este unul dintre traseele mele preferate, dar se pare ca ramane traseul unde problemele tehnice nu prea ma iarta. Le multumesc din nou celor prezenti pe margine care au fost alaturi de noi si ne-au incurajat si ii astept din nou alaturi de noi la urmatoarea etapa.“ concluziona Gabriel ENE la finalul Trofeului Total.    
   
Dupa cea de-a doua etapa a campionatului, Gabriel ENE se situeaza pe locul 1 la egalitate de puncte cu pilotul Claudiu Ciuca, cei doi obtinand cate o victorie si un loc secund in grupa doua roti motrice F2. 

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, CUPA GORJULUI – “ACASA LA BRANCUSI”, care se va desfasura pe sectorul de drum Novaci-Ranca, DN67C – “Transalpina”, intre Km 15-16, in perioada 10-11 iunie 2017.  

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro - partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies. 

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii