BMW Seria 7 Edition 40 Jahre
De patru decenii, cifra "7" a fost vârful de gamă pentru BMW Seria 7 şi a însemnat tot ce poate să ofere mai bun marca în ceea ce priveşte exclusivitatea, luxul şi tehnologiile sofisticate. Cu dotări exclusiviste pentru designul interior şi exterior, BMW Seria 7 Edition 40 Jahre evocă lunga tradiţie a mărcii în acest segment. Ediţia specială va avea premiera mondială la ediţia 2017 a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt (IAA). Modelele BMW Seria 7 Edition 40 Jahre sunt produse într-o serie limitată de 200 de unităţi şi adaptate în funcţie specificaţiile personale ale clienţilor. Modelele vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing, care a fost locul de naştere al acestor sedanuri de lux încă din 1977.

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre continuă o tradiţie bogată de modele speciale ale navei amiral a mărcii şi subliniază posibilităţile de personalizare oferite prin programul BMW Individual şi BMW Individual Manufaktur. Producţia va debuta în octombrie 2017 - cu ampatament standard sau lung, în combinaţie cu toate motoarele cu şase, opt sau 12 cilindri disponibile pentru BMW Seria 7, precum şi cu tehnologia opţionale de tracţiune integrală BMW xDrive şi în versiune BMW iPerformance cu sistem de propulsie hybrid plug-in. Preţurile şi disponibilitatea pentru România vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Culori expresive ale caroseriei, materiale rafinate, precizie maximă în producţie Prezenţa exclusivă şi eleganţa sportivă caracterizează designul exterior al actualului BMW Seria 7. Suplimentar faţă de spaţiul generos şi funcţionalitatea modernă, mai presus de orice sunt materialele rafinate şi prelucrate cu meticulozitate, care contribuie la o ambianță rafinată.

BMW Seria 7 Edition 40 Jahre vine cu o notă suplimentară de eleganţă şi exclusivitate prin culorile expresive ale caroseriei. Sunt disponibile două variante. Nuanţa exclusivistă BMW Individual Frozen Silver metalizat impune un accent progresist, luciul mat accentuând intens designul puternic controlat al suprafeţelor exterioare. Culoarea exclusivistă BMW Individual Petrol Mica metalizat urmează tradiţia nuanţelor discrete şi elegante de albastru utilizate pe caroseriile sedanurilor BMW de lux. Culorile, care sunt aplicate printr-un proces foarte elaborat, vin în combinaţie cu pachetul M Aerodynamics, BMW Shadow Line foarte lucioasă şi jantele BMW Individual de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke. O altă particularitate a designului exterior este însemnul ediţiei, conceput exclusiv pentru aniversarea modelului şi localizat pe montantul B şi pe pragurile uşilor.

Şi în interiorul modelelor speciale, combinaţia de materiale rafinate, design exclusivist şi manoperă de mare precizie atât de caracteristică opţiunilor BMW Individual oferă o apariţie remarcabil de sofisticată. Echiparea integrală cu piele BMW Individual Merino fină în combinaţie coloristică Smoke White/Cohiba sau Smoke White/Black cu vipuşti ţesute manual în culoare Smoke White se armonizează perfect cu tapiţeria BMW Individual Alcantara Smoke White a acoperişului. Mai mult, modelele BMW Seria 7 Edition 40 Jahre sunt echipate cu scaune de confort atât în faţă, cât şi în spate. Benzile decorative BMW Individual pentru interior sunt oferite fie în finisaj Piano Black lucios, fie într-unul din lemn nobil de eucalipt în culoare Smoke Brown foarte lucios, în funcţie de culoarea tapiţeriei. În zona panoului de instrumente de pe partea pasagerului, acestea poartă un însemn al ediţiei. Ambianţa exclusivistă este completată de două perne de confort de culoare Smoke White de la manufactura BMW Individual, care, ca şi tetierele, poartă însemnul ediţiei, la fel cum este şi cazul covoraşelor de culoare Smoke White, cu tiv negru sau maro Cohiba.

Lux redefinit - misiunea BMW Seria 7 de-a lungul ultimilor 40 de ani Dotările exclusiviste de design contribuie la apariţia unică şi atmosfera din interior inconfundabilă oferite de modelele ediţie. Toate opţiunile din gama de echipamente speciale pentru BMW Seria 7 sunt disponibile pentru o configuraţie în funcţie de preferinţele personale ale clientului.

Timp de patru decenii şi cu modelele vârf de gamă, BMW a reuşit să creeze o interpretare specifică mărcii a plăcerii exclusive a condusului. În acelaşi timp, fiecare nouă generaţie oferă termenului lux valori noi, susţinute de tehnologii sofisticate. Cu sisteme precum asistentul de direcţie şi menţinere a benzii, care poate fi activat la viteze de până la 210 km/h, şi asistentul de părăsire a benzii, disponibil la viteze între 70 şi 180 km/h, actualul BMW Seria 7 atinge un nivel de funcţionalitate fără egal pentru optimizarea confortului şi a siguranţei în diferite situaţii de trafic. Funcţia de parcare de la distanţă, care a avut premiera mondială la actualul BMW Seria 7, este o altă inovaţie care subliniază competenţa în dezvoltare pe care BMW o are în domeniul condusului autonom.

Dotările clasice de lux, de asemenea redefinite la noul BMW Seria 7, includ confort şi well-being al pasagerilor din spate. Acoperişul panoramic de sticlă Sky Lounge - opţional -, scaunele Executive Lounge, consola spate Executive Lounge şi experienţa de entertainment pentru locurile din spate, care include BMW Touch Command, impun standardele în acest domeniu.

Pionier al inovaţiilor care inspiră Prin tradiţie, BMW Seria 7 îşi asumă un rol de pionier pentru inovaţiile tehnologice care în cele din urmă îmbunătăţesc plăcerea condusului şi în alte game şi care, în mod regulat, oferă impulsuri decisive domeniului auto. Indiferent că vorbim de Check Control System (1977), primul motor cu 12 cilindri la un automobil german în era postbelică (1987), primul sistem integrat de navigaţie la un automobil de serie din Europa (1994), revoluţionarul concept de operare iDrive, serviciul de mobilitate BMW Online (2001) sau premiera utilizării internetului fără restricţii într-un automobil (2008), inovaţiile au fost prezentate, în mod constant, în premieră la diferitele generaţii BMW Seria 7. Prin urmare, lista reperelor tehnologice legate de istoria BMW Seria 7 este lungă şi fascinantă.

Pentru a continua această tradiţie, competenţa acumulată la dezvoltarea automobilelor BMW i a fost încorporată în actuala generaţie a modelului. Un mix inteligent de materiale, care combină plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), aluminiu şi oţel în structura caroseriei, aisgură pentru BMW Seria 7 o combinaţie unică de soliditate şi construcţie ultrauşoară. Mai mare, cu mai multe tehnologii şi echipamente standard incorporate, noua generaţie BMW Seria 7 este cu până la 130 kg mai uşpr faţă de versiunea precedentă. În plus, tehnologia BMW eDrive utilizată la modelele hybrid plug-in BMW iPerformance oferă promisiunea unui confort al condusului luxos, în liniştea deplină a deplasării electrice şi cu emisii zero.

Indiferent de varianta de motorizare pentru care a optat clientul, BMW Seria 7 redefineşte complet plăcerea superioară a condusului şi la volan. Controlul BMW prin gesturi a avut premiera mondială la noul BMW Seria 7. Facilitatea Driving Experience Control oferă şi mod ADAPTIVE, când reglajul automobilului este orientat adaptiv la stilul de condus şi condiţiile de drum predominante. Confortul călătoriei şi sportivitatea beneficiază în egală măsură de pe urma sistemului Executive Drive Pro - disponibil opţional - cu stabilizare antiruliu şi cu sistem de camere care detectează denivelările drumului şi adaptează amortizoarele pentru o traversare cât mai lină. Mai mult, când a fost lansat, actualul BMW Seria 7 a fost primul sedan de lux din lume ce a fost echipat cu lumini laser. Farurile laser BMW cu fază lungă antiorbire BMW Selective Beam sunt disponibile opţional şi marchează o altă premieră mondială neegalată până în prezent. Datorită acestei tehnologii, raza de acţiune a fazei lungi - în comparaţie cu farurile LED - creşte până la 600 de metri.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii