Intrebarea aceasta: ”Paravanturi auto. Ce sunt? Am nevoie de ele?” poate fi pe buzele tuturor posesorilor de masina. Fie ca vorbim despre paravanturi Golf 4, paravanturi Heko, paravanturi Passat B5 sau paravanturi Volkswagen, oricine isi doreste o imbunatatire la masina din dotare, poate alege un astfel de accesoriu.

Paravanturi auto VW Golf IV
Foto: MaxyTuning.ro
Intrebarea aceasta: ”Paravanturi auto. Ce sunt? Am nevoie de ele?” poate fi pe buzele tuturor  posesorilor de masina. Fie ca vorbim despre paravanturi Golf 4, paravanturi Heko, paravanturi Passat B5 sau paravanturi Volkswagen, oricine isi doreste o imbunatatire la masina din dotare, poate alege un astfel de accesoriu.

De ce ar trebui sa trecem pe la un magazin cu accesorii pentru masina si sa ne achizitionam o pereche de paravanturi auto, vom vedea in continuare.

Paravanturile auto protejeaza soferul de zgomotul si de aerul puternic care bat in timpul mersului cu geamul deschis. In plus, montarea acestor paravanturi auto pot aduce un plus ”de imagine” autoturismului tau. Daca ai grija sa alegi un model care sa conteze, el poate face parte din designul masinii tale si o va scoate din anonimat.

Important de mentionat aici ca aceste accesorii montate pe geamurile masinii tale, nu aduc nici un defect sistemului de inchidere electric al geamului, singurul impediment pe care l-ar putea crea, asta daca nu se realizeaza un montaj atent si corespunzator, este o posibila zgarietura minora si un usor zgomot la sistemul de inchidere al geamului, din cauza faptului ca ajunge sa se frece plastic pe sticla. Doua aspecte care, daca stam sa ne gandim, nu vin cu un bagaj semnificativ de probleme, motiv pentru care asta nu ar trebui sa reprezinte un impediment.

Iata asadar ca dupa o investigatie completa a avantajelor si dezavantajelor instalarii acestor accesorii la nivelul geamurilor, unica problema pe care o mai avem este sa alegem modelul care se potriveste perfect modelului masinii noastre. In completare, este important de spus ca aceste paravanturi auto pot fi montate si pe geamurile din fata, dar si pe cele din spate, asigurand astfel o antifonare dubla si o protective complete impotriva aerului care bate deranjant in timpul deplasarii.

Acum, sigur, este la latitudinea fiecaruia daca vrea sau nu sa-si upgradeze autoturismul, insa existenta acestor paravanturi auto poate aduce un plus considerabil vietii tale de automobilist. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii