Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile Ford si BMW si dealer auto rulate multi-marca, prin platforma rulate-proleasing.ro, incheie primul semestru al anului 2017 cu indeplinirea obiectivelor propuse pentru toate liniile de business.

Proleasing Motors desemnat Best BMW Dealer
Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile Ford si BMW si dealer auto rulate multi-marca, prin platforma rulate-proleasing.ro, incheie primul semestru al anului 2017 cu indeplinirea obiectivelor propuse pentru toate liniile de business. Compania, activa in piata de 16 ani si desemnata Best BMW Dealer in Customer Care din Romania in anul 2016, a raportat in perioada ianuarie – iunie 2017 o cifra de afaceri in valoare de 14.763.788 Euro, in acord cu previziunile realizate la inceputul anului.
           
Divizia de vanzari automobile noi marca Ford a inregistrat cea mai dinamica evolutie, cu 45% crestere fata de valorile raportate in aceeasi perioada a anului anterior. „Prima jumatate a anului 2017 a fost o perioada pe care, intr-un cuvant, as numi-o „echilibrata”. Am reusit sa combatem fenomenul inevitabil al sezonalitatii in domeniul vanzarilor auto printr-un mix de pasi strategici la nivel de brand national si campanii tactice de dealer, ce ne-au securizat pozitia de lider pe segmentul mediu in zona noastra de interes. Am beneficiat de lansarea in prima parte a anului a 2 modele-cheie pentru familia Ford, noile Kuga si Fiesta, primul devenind disponibil chiar in luna ianuarie, intr-o configuratie de lansare foarte atractiva, ce a dat un impuls pozitiv vanzarilor. Desigur, ca in fiecare an, afilierea la programul Remat a avut o contributie importanta la performantele inregistrate in Q2” declara George Stanciulescu, Director de Vanzari, Ford Proleasing Motors.

Proleasing Motors a depasit, dupa primele sase luni ale anului, pragul de 500 de automobile noi livrate, prin cele 4 centre integrate din judetele Prahova, Buzau si Dambovita – trei dealershipuri autorizate Ford si un dealership BMW. La acestea se adauga 68 de automobile rulate, comercializate printr-o divizie de comert integrat online-offline, infiintata in anul 2016. Astfel, vanzarile de automobile au cumulat o cifra de afaceri totala de 10.832.000 Euro, cel mai scump autoturism vandut fiind un model BMW 750Ld xDrive Sedan, in valoare de 159.700 Euro.

Diviziile de aftersales – service si piese de schimb – au contribuit cu 3,2 mil Euro la cifra de afaceri a companiei, prin depasirea obiectivelor setate in prima jumatate a anului pentru segmentul de vanzari piese de schimb BMW si indeplinirea planurilor pe celelalte linii de business.

Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors: ”Rezultatele inregistrate in primele sase luni din 2017 ne confirma pana acum cu succes indeplinirea previziunilor stabilite la inceputul anului. Atentia noastra este indreptata in primul rand asupra clientilor companiei, indiferent de serviciile pentru care apeleaza la noi. De altfel, detinerea titlului de Best BMW Dealer in Customer Care din Romania ne dicteaza mentinerea unor standarde inalte in ceea ce priveste toate serviciile noastre, iar acest lucru nu face decat sa ne incurajeze in desfasurarea activitatilor noastre de zi cu zi. Pentru finalul anului suntem increzatori ca ne vom atinge si chiar ne vom depasi obiectivele propuse la inceputul anului.”

Proleasing Motors preconizeaza ca, pana la finalul lui 2017, cifra de afaceri a companiei va inregistra o crestere de 25% raportat la anul anterior, cu obiectivul asumat de a depasi pragul de 1.000 de unitati auto noi si rulate livrate pana la finalul anului.

Sursa: Anca Tudosa, Account Manager The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii