Toyota România lansează nouaToyota Auris Hybrid Black Edition, o mașină dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă, fiabilă și cu un consum redus.

Toyota Auris Hybrid Black Edition
Toyota România lansează noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o mașină dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă, fiabilă și cu un consum redus.

Automobilul este prevăzut atât cu un motor electric, cât și cu unul pe benzină, și trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care ajută la păstrarea echilibrului și la adoptarea unui ritm de viață dinamic.

Datorită echipărilor sale, care completează cu succes culoarea caracteristică acestei ediții - plafon și oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj 17'' cu design dinamic, spoiler negru și antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapițerie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

Mașina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele și de a oferi un mediu confortabil și sigur de condus:

  • Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilității producerii unui accident, sistemul anunță prin semnale audio/video, activând, în același timp, asistența de frânare.
  • Alerta Depășire Bandă. Pentru că folosește o cameră video, această tehnologie anunță, tot prin semnale audio și video, dacă banda a fost depășităfără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, șoferulsă mențină corect poziția mașinii.
  • Asistență rutieră. Monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații utile precum limita de viteză sau alte restricții și anunță audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către șoferul autoturismului.
  • Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopții, sistemul detectează automat luminile mașinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.
Sursa: Laura Stoica, Account Manager MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii