În această perioadă, Philips Automotive Lighting recomandă tuturor șoferilor să verifice sistemul de iluminare și semnalizare al mașinii în cadrul unei campanii care are ca scop creșterea siguranței în trafic.

Philips X-tremeVision +130%
În această perioadă, Philips Automotive Lighting recomandă tuturor șoferilor să verifice sistemul de iluminare și semnalizare al mașinii în cadrul unei campanii care are ca scop creșterea siguranței în trafic.

Philips Automotive Lighting demarează și în acest an o campanie de conștientizare a importanței vizibilității pe drumurile publice în această perioadă. Toamna și iarna zilele sunt din ce în ce mai scurte, iar apariția fenomenelor meteorologice specifice duce la o scădere a vizibilității pe drumurile publice. Utilizarea sistemului de iluminare si semnalizare este mult mai frecventă, inclusiv în deplasările cotidiene din oraș și tocmai de aceea este cu atât mai important ca acesta să ofere o vizibilitate optimă, indiferent de condițiile de pe drum.

“Un bec standard are o durată de viață de 700 de ore. Cu cât se apropie mai mult de această perioadă, cu atât intensitatea luminii scade. Este un proces lent, care nu poate fi observat cu ochiul liber. Dacă becurile au fost utilizate deja de peste un an este recomandat ca acestea să fie schimbate. De asemenea, schimbul trebuie făcut în pereche pentru că diferența de lumină între cele două este semnificativă și, în plus, cel neschimbat se poate arde oricând”, a spus Tarek Hamed, Marketing Manager Central Europe la Lumileds, compania care produce lămpile auto Philips.

Philips Automotive Lighting recomandă utilizarea lămpilor auto în funcție de necesitățile fiecărui șofer. De exemplu, dacă se merge preponederent în oraș, becurile auto Philips LongLife EcoVision, cu o durată de viață mai mare de doi ani, sunt cele recomandate. În schimb, dacă șoferul are drumuri frecvente în afara orașului atunci se recomandă utilizarea becurilor Philips X-tremeVision +130%.

De asemenea, în cadrul campaniei de siguranță rutieră, Philips recomandă achiziționarea becurilor auto doar de la distribuitorii autorizați. „Prețuri mici, ambalaje deteriorate sau indescifrabile sunt tot atâtea semne că vorbim despre un produs contrafăcut. În cazul becurilor cu xenon de la Philips, fiecare produs are un Certificat de autenticitate în forma unui cod unic pe ambalaj care poate fi verificat pe un site special”, a mai spus Tarek Hamed, Marketing Manager Central Europe la Lumileds, compania care produce lămpile auto Philips.

O vizibilitate bună duce la creșterea siguranței în trafic. Pe timp de noapte, este important ca șoferul să vadă obstacolele cu suficient de mult timp înainte pentru a mai putea reacționa și evita în siguranță. În aceste condiții, fiecare metru poate fi decisiv și face diferența între un accident și evitarea acestuia. „Produsele noastre au fost testate în cele mai dificle condiții și cred că fiecare șofer trebuie să fie conștient că siguranța sa la volan depinde de vizibiltatea pe care o are”, a concluzionat Tarek Hamed.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii