Noul BMW Seria 5
Noul BMW Seria 5 a fost distins cu premiul "Goldener Computer" în categoria "Automobil conectat". În sondajul realizat în rândul cititorilor de "Computer Bild" - revista de computere cu cea mai mare circulaţie din Europa - şi de celelalte publicaţii ale grupului media, modelul sedan business dinamic a obţinut cele mai multe voturi pentru oferta extinsă de conectivitate. BMW este singurul constructor de automobile care a câştigat un premiu "Goldener Computer" în 2017.

BMW a identificat rapid importanţa tot mai mare a conectivităţii dintre automobile, conducători şi mediul înconjurător - şi posibilităţile pe care le-a deschis - cu soluțiile sale ConnectedDrive. Şi a preluat poziţia de lider în promovarea dezvoltării tehnologiei relevante. Cel de-al treilea premiu "Goldener Computer" obţinut de companie în categoria "Automobil conectat", care a fost inclusă în studiu pentru a cincea oară în acest an, arată că publicul a remarcat şi rolul de lider al BMW.

Serviciile (digitale) permit o conectivitate extinsă Noua generaţie a modelului BMW Seria 5 îşi subliniază rolul de lider în domeniul conectivităţii cu o gamă largă de funcţii şi dotări. Automobilul vine cu un pachet unic de servicii care au fost oferite iniţiale în Germania şi Statele Unite şi urmează să fie extinse treptat către alte modele şi către alte ţări.

Integrarea conturilor de e-mail în automobil prin intermediul Microsoft Exchange permite cea mai bună securitate a datelor atunci când este vorba de gestionarea înregistrărilor din calendar, a mesajelor e-mail şi a contactelor.

Prin BMW Connected, noul Seria 5 creează o legătură digitală între automobil şi smartphone-ul utilizatorului. Acest asistent digital permite afişarea şi utilizarea conţinutului din smartphone pe Control Display. Iar BMW Connected ajută conducătorul cu planificarea mobilităţii şi a întâlnirilor personale - atât în timp ce se deplasează, cât şi la domiciliu sau la locul de muncă. În acest sens, sistemul cunoaşte tot mai bine utilizatorul şi îşi raportează răspunsurile din ce în ce mai mult la preferinţele personale ale acestuia. Pentru ghidarea pe traseu, BMW Connected utilizează sistemul de navigaţie al automobilului, care permite afişarea tridimensională a traseului (opţional) şi încorporează informaţiile în timp real despre trafic (RTTI) în calcularea traseului. De asemenea, BMW Connected utilizează funcția Remote 3D View pentru a permite conducătorului să monitorizeze de la distanţă zona din jurul automobilului prin intermediul smartphone-ului.

Mai mult confort şi avantaje sunt oferite prin serviciile online inteligente ParkNow și On-Street Parking Information, o serie de soluţii în premieră mondială pe care clienţii le pot folosi pentru a rezerva un loc de parcare şi pentru a plăti fără numerar pentru acesta sau pentru a găsi locuri goale de parcare pe marginea drumului.

Remote Services - care includ o funcţie Vehicle Finder - şi Concierge Services, care oferă asistenţă personalizată pentru selectarea destinaţiei şi aranjamente de călătorie, permit utilizatorilor să se bucure de conectivitatea extinsă deplină oferită de noul BMW Seria 5.

Aceasta este cea de-a 20-a ediţie în care "Computer Bild", "Computer Bild Spiele", "Audio Video Foto Bild" şi portalul tehnic comun www.computerbild.de au decernat împreună "Goldener Computer", considerat astăzi printre cele mai prestigioase premii din sectorul IT european. Premiile sunt acordate anual inovaţiilor care acumulează cele mai multe voturi într-un sondaj online cu peste 20.000 de respondenţi. Categoria "Automobil conectat", introdusă în 2013, este o dovadă a importanţei acordate acum conectivităţii inteligente a automobilelor.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii