Suzuki Swift
Suzuki Swift, Swift Sport, Dzire dar și noua generație de modele WagonR/WagonR Stingray, motocicletele GSX250R și V-Strom 250 și motorul DF350A au câștigat premiul Good Design 2017, oferit de Institutul Japonez de promovare a designului.

Noua generație de modele lansată de Suzuki s-a bucurat de aprecierea Institutului Japonez de promovare a designului și a câștigat premiul Good Design 2017. Premiile Good Design au fost fondate în 1957 de Ministerul Industriei și Schimburilor Internaționale (actualmente Ministerul Economiei și Industriei), fiind singurul sistem din Japonia care evalueză și recomandă designul.

Noile modele Swift și Swift Sport au beneficiat de o schimbare completă de design, iar Dzire este un sedan compact disponibil pe piața din India. Modelele WagonR și WagonR Stingray au un design care oferă un interior mai spațios și un stil distinctiv care combină funcționalitatea cu un design armonios.

Motocicletele GSX250R și V-Strom 250 au stabiliti noi referințe în ceea ce privește linia de design în segmentul lor, iar motorul DF350A, care are 350 CP, a fost conceput special pentru ambarcațiunile emblematice produse de Suzuki.

Designul noilor modele Suzuki a dezvoltat un nou curent în Japonia cu formele sale extrem de funcţionale. Acesta a adus o schimbare în cultura de lifestyle din Japonia și este apreciat și la nivel mondial.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager


Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii