Odata ce ai obtinut permisul de conducere, indiferent de categorie, deja sansele sa iti gasesti un job bine platit au crescut.

Scoala de Soferi Dicu
Foto: Scoala de Soferi Dicu
Odata ce ai obtinut permisul de conducere, indiferent de categorie, deja sansele sa iti gasesti un job bine platit au crescut.

Soferii romani sunt cautati de zeci de companii din strainatate si din tara, majoritatea angajatorilor propunand salarii foarte atractive, unele chiar si de peste 1500 de euro pe luna.

Iti prezentam mai jos o lista cu joburi care necesita detinerea unui permis de conducere:
  • Sofer profesionist pentru transport de marfa. Candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria C si atestat de transport marfa
  • Sofer profesionist BE + CE pentru transport international cu experienta in transport cu camioane frigorifice
  • Sofer pe microbuz pentru transport intracomunitar
  • Sofer pentru firme de curierat, detinatori de permis categoria B
  • Sofer de tir/camion pentru companii de transport
  • Sofer de taxi, detinator de permis categoria B
  • Sofer de troleibuz sau autobuz in transportul public in comun. Cerinte permis categoria D si vechime de minim 2 ani in transport de persoane
De asemenea, multe alte joburi din ziua de azi necesita detinerea unui permis de conducere: agent de vanzari, manager…si orice alt job care implica intalniri cu clienti si colaboratori in localitate si in afara localitatii.

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa obtii permisul de conducere la categoria B, C sau CE, arunca o privire pe site-ul Scolii de Soferi DICU:

Logo Scoala de Soferi Dicu

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii