Noul facelift al modelului ŠKODA FABIA este marcat de noile elemente de design şi de tehnologia de ultimă oră. Secţiunea frontală nouă, cu faruri cu LED, îi conferă modelului FABIA o alură şi mai puternică.

ŠKODA FABIA
Modelul din vârful segmentului automobilelor de talie mică beneficiază acum de modificări importante de design.
ŠKODA FABIA va fi disponibilă cu faruri cu LED şi cu blocuri optice spate cu LED.
Modelul actualizat va fi lansat la Salonul Auto Internaţional de la Geneva din 2018.

Noul facelift al modelului ŠKODA FABIA este marcat de noile elemente de design şi de tehnologia de ultimă oră. Secţiunea frontală nouă, cu faruri cu LED, îi conferă modelului FABIA o alură şi mai puternică. Pentru prima dată acest model este disponibil cu blocurile optice spate cu LED. Facelift-ul ŠKODA FABIA va oferi, de asemenea, numeroase dotări Simply Clever. Salonul Auto de la Geneva, din martie 2018, va fi cadrul de prezentare în premieră mondială a modelului ŠKODA FABIA cu facelift. Modelul joacă un rol-cheie în gama actuală de modele a producătorului ceh. Începând cu 1999, au fost vândute în lume peste 4 milioane de exemplare ale modelului ŠKODA FABIA. Generaţia a treia, cea actuală, a modelului a depăşit 500.000 de unităţi vândute.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii