ŠKODA AUTO prezintă noua versiunea de top a modelului ŠKODA KODIAQ la Salonul Auto Internaţional de la Geneva.

ŠKODA KODIAQ L&K
ŠKODA KODIAQ L&K are trăsături individuale de design şi numeroase dotări pentru confort.
Sunt disponibile patru motoare puternice pe benzină şi diesel, inclusiv două noi motoare TSI, precum şi tracţiunea integrală 4x4.
Versiunea premium a SUV-ului include şi direcţia servo-asistată progresiv în dotarea standard.

ŠKODA AUTO prezintă noua versiunea de top a modelului ŠKODA KODIAQ la Salonul Auto Internaţional de la Geneva. Linia de echipare L&K este denumită după fondatorii companiei, Laurin şi Klement. Designul rafinat al acestui model se datorează, printre altele, grilei cromate a radiatorului, jantelor de 19 inchi din aliaj uşor şi barei de protecţie din spate modificate. La interior impresionează tapiţeria din piele şi decorul negru-piano. Motoarele dinamice pe benzină şi diesel, precum şi tracţiunea faţă sau cea integrală 4x4 asigură experienţe dinamice aparte.

Motoare puternice, tracţiune 4x4 avansată, controlul versatil al suspensiilor
Lansarea versiunii ŠKODA KODIAQ L&K introduce, de asemenea, o nouă gamă de motoare pentru SUV-ul de talie mare al mărcii. Aceasta include acum un motor TSI de 1,5 litri care furnizează 110 kW (150 CP), iar puterea motorului 2,0 TSI a crescut de la 132 kW (180 CP) la 140 kW (190 CP). Noile motoare pe benzină dispun de filtre de particule pentru reducerea emisiilor. Acesta vor fi ulterior disponibil pentru toate versiunile de echipare ale modelului ŠKODA KODIAQ. Totodată este lansată noua generație a transmisiei DSG cu 7 trepte pentru motoarele pe benzină şi motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP). Gama este completată de un alt motor 2,0 TDI de 140 kW (190 CP). Cele mai puternice două motoare includ în echiparea standard transmisia 4x4, care este disponibilă ca dotare opţională pentru celelalte două motoare. Versiunile cu tracţiune integrală ale modelului ŠKODA KODIAQ L&K sunt oferite, de asemenea, cu suspensia cu reglare adaptivă Dynamic Chassis (DCC) ca dotare opţională.

Spaţiu din plin pentru stil, confort şi eleganţă
ŠKODA KODIAQ L&K completează cu detalii rafinate calităţile excelente ale SUV-ului de talie mare, precum versatilitatea şi spaţiul generos. Astfel, dispune de jantele din aliaj uşor de 19 inchi numite ‘Sirius’, de faruri full-LED, de grila radiatorului cu lamele verticale şi de decor cromat ca dotare standard. Pe aripile din faţă sunt aplicate emblemele ‘Laurin & Klement’.

Aspectul interiorului este rafinat de volanul multifuncțional cu trei spiţe acoperit cu piele, care poate fi opţional neagră sau bej. Emblema subtilă ‘Laurin & Klement’ este vizibilă pe scaune, precum şi pe bandourile decorative de pe panoul de instrumente, care este rafinat cu accente negru gloss. Emblema apare şi pe ecranul de start al sistemului de infotainment. Dotarea standard mai include scaunul şoferului cu ajustare electrică şi cu funcţie de memorie, emblema modelului KODIAQ pe pragurile de acces, pedalierul din aluminiu, covoraşele textile, senzorul de ploaie, oglinda retrovizoare cu funcţie automată anti-orbire, iluminarea ambientală şi sistemul de sunet CANTON.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Aceste masini sunt genul de SUV-uri de oras, din cate am inteles, pe teren accidentat nu se comporta prea bine, nu fac fata, si nu ma refer la offroad, macar la ceva zapada combinata cu un drum de tara.

    RăspundețiȘtergere