Kit de distributie cu pompa de apa SKF
Foto: www.vsm.skf.com
90% din defecțiunile care apar la motoarele mașinilor sunt cauzate de o intretinere defectuoasă. Dintre acestea, multe pot fi prevenite prin înlocuirea corectă a pieselor de schimb și o întreținere corespunzătoare.

Pentru o performanță și siguranță optimă, SKF recomandă ca odată cu înlocuirea kit-ului de distribuție să se înlocuiască toate componente din mecanism, inclusiv pompa de apă, pentru a se evita defectarea individuală a acestora și costuri suplimentare de reparație. Experiența a demonstrat că posibilitatea defectării pompei de apă este mult mai mare după schimbarea kit-ului de distribuție.

O pompa de apă neînlocuită în același timp cu kit-ul de distribuție se poate defecta foarte ușor deoarece întinderea curelei noi nu poate fi aceeași cu întinderea curelei vechi; tensiunea nou aplicată pompei va duce la descentrarea axului pompei de lichid răcire. Kit-urile de distribuție SKF cu pompă de apă inclusă VKMC fac reparațiile mult mai ușoare oferind performanță, durabilitate și fiabilitate.

Datorită kit-ului de distribuție cu pompă de apă SKF, acum aveți toate componentele necesare pentru o reparație durabilă într-o singură cutie: curea de distribuție, role de ghidare, întinzător ABTU/hidraulic, prezoane/suruburi/piulițe, pompă de lichid răcire + garnitură de etanșare (unde este cazul), etichetă service.

Sursa: SKF Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii