Federal-Mogul Motorparts anunță lansarea unui nou website pentru brandul său de sisteme de aprindere, BERU®*.

BERU lanseaza un nou website dedicat asistentei clientilor sai
Funcțiile suplimentare, funcționalitatea îmbunătățită și noul design contemporan răspund solicitărilor clienților.

Federal-Mogul Motorparts anunță lansarea unui nou website pentru brandul său de sisteme de aprindere, BERU®*. Actualizarea aduce o serie de modificări pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, adăugând pagini de asistență clienți, și pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă de dispozitive, inclusiv smartphone-uri și tablete.

Noile funcții fac site-ul mai util pentru clienți, incluzând cataloage descărcabile, ghiduri de identificare a problemelor, broșuri tehnice și o secțiune „Găsește-mi piesa". Dezvoltarea noului site s-a axat pe îmbunătățirea funcției de asistență pentru produse, determinând crearea unui ghid digital de ultimă generație pentru identificarea problemelor la bujii scânteie și bujii incandescente.

„Suntem mândri de modul în care am regândit acest website și de toate noile funcții pe care acesta le introduce", explică Ronald De Wilde, Brand Manager, BERU, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „Încercăm permanent să oferim asistență tehnicienilor, proprietarilor de ateliere auto și distribuitorilor, iar platformele noastre digitale reprezintă un pas important în facilitarea acestui sprijin și îndezvoltarea relației noastre cu aceștia. Actualizarea site-ului BERU include câteva funcții excelente, unele dintre ele fiind introduse în urma feedback-ului extrem de util venit din partea clienților ".

Website-ul conţine şi imagini de înaltă rezoluție iar adresa URL este simplificată: www.beruparts.eu

BERU este o marcă premium de sisteme de aprindere și pornire la rece, distribuite exclusiv de Federal-Mogul Motorparts pe piața aftermarket. În prezent, aceasta oferă piese de calitate pentru segmentul aftermarket.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner

Sursa: Adriana Brutaru, Senior Account Manager MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii