Skoda Karoq Sportline
Motor 2,0 TSI de 140 kW (190 CP): cel mai puternic motor pe benzină din gamă.
Bare sport, jante din aliaj de 18 inchi şi scaune sport în dotarea standard.
Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2018.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE, este a doua variantă a SUV-ului compact KAROQ prezentată de ŠKODA la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018. Este vorba de o versiune cu un design şi caracteristici dinamice şi mai sportive. Iar pentru a-i face cinste numelui său, ŠKODA KAROQ SPORTLINE este oferită exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzină al gamei, cel de 140 kW (190 CP).

ŠKODA KAROQ, lansată în anul 2017, este al doilea model introdus în gama SUV-urilor ŠKODA şi modelul care a transpus limbajul de design al mărcii în segmentul SUV-urilor compacte. KAROQ oferă numeroase tehnologii inovatoare, inclusiv bordul virtual şi funcţia de încărcare wireless a dispozitivelor mobile. În ceea ce priveşte conectivitatea, ŠKODA KAROQ redefineşte standardele în clasa sa. Sistemul de infotainment oferă serviciile on-line ŠKODA Connect, cu funcţii on-line de infotainment, precum şi servici proactive, precum funcţia automată de apel de urgenţă. Ca orice ŠKODA, şi KAROQ are un interior spaţios, suficient pentru cinci pasageri şi bagajele lor.

Patru motoare şi tracţiune integrală opţională
Sunt oferite patru motoare eficiente şi cu impact redus asupra mediului, iar motorul pe benzină 2,0 TSI de140 kW (190 CP) este singurul motor pe care ŠKODA îl oferă pentru KAROQ SPORTLINE. Cel mai puternic motor diesel, şi anume 2,0 TDI, generează, de asemenea, 140 kW (190 CP). SUV-ul compact combină acest motor cu transmisia automată DSG cu 7 trepte şi cu tracţiunea integrală. Versiunea cu tracţiune faţă şi cu motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este oferită ca dotare standard cu transmisia manuală cu 6 trepte. Tracţiunea integrală, combinată cu transmisia DSG cu 7 trepte este disponibilă opţional. Pentru motorul pe benzină 1,5 TSI (110 kW/150 CP) cu tracţiune faţă, ŠKODA oferă şi transmisia DSG cu 7 trepte opţional, de asemenea, în combinaţie cu tracţiunea integrală.

Design sport, la exterior şi la interior
Caracterul dinamic al modelului ŠKODA KAROQ SPORTLINE este evident încă de la prima privire. Barele sport de protecţie şi jantele exclusive din aliaj uşor Mytikasde 18 inchi accentuează această alură. Sunt disponibile opţional şi jantele Vegade 19 inchi cu finisaj negru. Aripile din faţă poartă emblema SPORTLINE, iar culoarea caroseriei şi zona neagră de acces, geamurile cu tentă închisă şi barele negre de pe plafon desăvârşesc eleganţa exteriorului.

La interior, scaunele sport negre, cu cusături argintii contrastante atrag imediat atenţia. Scaunele sunt acoperite cu tapiţeria revoluţionară Thermoflux în trei straturi, care permite circulaţia aerului, crescând confortul mai ales pe timp de vară. Scaunele din faţă au suport lombar, iar scaunele din spate sunt fixe. Volanul sport multifuncţional este acoperit cu piele neagră perforată, cu cusături argintii. Pedalierul cu elemente din oţel inoxidabil, plafonul interior negru, montanţii negrii şi pachetul LED, inclusiv iluminare ambientală, desăvârşesc ambianţa sportivă de la interior.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii