În pregătirea pentru iarna anului 2019, Michelin a lansat cea mai recentă generație de anvelope de iarnă pentru piața europeană, ALPIN6.

Michelin Alpin6
Noua anvelopă de iarnă.
Pentru performanțe îndelungate în condiții extreme de iarnă.

În pregătirea pentru iarna anului 2019, Michelin a lansat cea mai recentă generație de anvelope de iarnă pentru piața europeană, ALPIN6.

Noua anvelopă are o excelentă tracțiune, accelerație și performanță de frânare pe zăpadă - atât când anvelopa este nouă cât și când este rulată – și longevitate crescută care durează în medie cu 20% mai mult decât a concurenților premium*.

Michelin Alpin6 se adresează consumatorilor informați și exigenți care necesită mobilitate indiferent de condițiile meteorologice și rutiere. Noua anvelopă de iarnă oferă performanță de vârf atunci când este nouă, dar demonstrează cu adevărat superioritatea sa atunci când este rulată. Testele efectuate de TÜV SÜD* au demonstrat că Alpin6 rulată se oprește cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât media concurenților și, de asemenea, are o mai bună tracțiune în pantele alunecoase.

Performanța Alpin6 când este rulată se datorează tehnologiilor de ultimă generație Michelin Evergrip, care oferă siguranță și control optime pe zăpadă:
  • profil evolutiv al benzii de rulare - canelurile apar și se lărgesc pe măsură ce anvelopa se uzează
  • compus al benzii cu mai multe straturi:
• ultima generație de compuși cu performanțe îmbunătățite pe timp de iarnă.
• compus care stimulează tracțiunea pentru îmbunătățirea aderenței pe zăpadă, pe măsură ce anvelopa se uzează

Noua anvelopă nu are un indicator de uzură de 4 mm ci are o viață extinsă până la uzarea maximă a benzii de 1,6 mm. În plus, deține o nouă treaptă - indicator de uzură care oferă posibilitatea de a citi cu ușurință procentul dintre canaluri la 75%, 50% și 25%.

Lansarea Alpin6 continuă gama de produse Michelin cu "Performanță de lungă durată" - cauciucuri care sunt "sigure atunci când sunt noi și sigure atunci când sunt rulate".

* (1) nou și uzat, 205/55 R16 91H MICHELIN ALPIN 6, se situează deasupra R117 a regulamentului European privind pragul de aderență pe teren umed. Certificarea 3PMSF atunci când este nouă și excelentă în ceea ce privește tracțiunea pe zăpadă când este rulată. Testul de accelerare/ tracțiune pe zăpadă a fost realizat de TÜV SÜD în decembrie 2017. Rulate înseamnă rulate pe mașină (tambur) până la adâncimea benzii de rulare. Indicator de uzură în conformitate cu reglementările Europene pentru indicatorul de uzură a șasiului ECE R30r03f. Respectați legislația privind anvelopele de iarnă.
(2) Încercarea de frânare de zăpadă efectuată de serviciul de produse TÜV SÜD, la cererea întreprinderii Michelin, între decembrie 2017 și ianuarie 2018, pe dimensiunea 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 versus competitorii premium ** Definiția rulată - ca mai sus.
(3) Test de accelerare / tracțiune la zăpadă, realizat de serviciul de produse TÜV SÜD, la cererea Michelin, în luna decembrie 2017, pe dimensiunea 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 cu competitorii premium ** Definiția uzată - ca mai sus
(4) Testul de longevitate efectuat de DEKRA TEST CENTER, la solicitarea Michelin, în decembrie 2017 și ianuarie 2018, pe dimensiunile 205/55 R16 91H pe VW Golf 7 comparând MICHELIN ALPIN 6 cu competitorii premium **
Testul de longevitate rulează în medie reală (D50) cu o durată de 10 000 km și o longevitate estimată la 1,6 mm. Respectați legislația locală pentru anvelopele de iarnă.
** Concurenții premium = BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 Evo, CONTINENTAL WinterContact™ TS 860, DUNLOP Winter Sport 5, GOODYEAR Ultra Grip 9, PIRELLI Cinturato Winter și NOKIAN WRD4

Sursa: Simona Lupica, PR Manager Michelin Central and South Europe
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii