Chiar dacă ești înclinat să crezi ca nu vei avea nevoie vreodată de servicii de asistență rutieră, fiind ferm convins de faptul că știi foarte bine cum să îți îngrijești și întreții mașina, acestea pot fi de un real ajutor.

Tractari auto non stop Bucuresti
Chiar dacă ești înclinat să crezi ca nu vei avea nevoie vreodată de servicii de asistență rutieră, fiind ferm convins de faptul că știi foarte bine cum să îți îngrijești și întreții mașina, acestea pot fi de un real ajutor.
           
Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care ni le împărtășesc specialiștii în tractări auto de la compania DpD Asistența: https://tractariauto.co.ro/ pe care este indicat să le știi despre serviciile de asistență rutieră pentru a fi pregătit întodeauna și pentru a nu fi luat prin surprindere când vine momentul să alegi cumpătat compania potrivită!

Exista câteva aspecte în viața unui autoturism pe care nu le poți planifica, precum o baterie sau un motor care se strică fără nicio explicație în mijlocul unui drum lung.

Indiferent de cât de des îi faci mașinii tale verificările aferente, astfel de probleme pot apărea oricând. Daca apelezi la servicii profesionale de asistenta rutiera, te vei bucura de prezența unei personae autorizate într-un timp scurt, în special dacă mizezi pe o companie cu acoperire națională care promite intervenții în maxim două ore de la solicitarea inițială.

Ce include serviciul de asistență rutieră?
Programele de asistență rutieră variază de la un furnizor la altul. În timp ce serviciul de bază include înlocuirea anvelopei, pornirea autovehiculului, remorcarea și alimentarea cu benzină, alte companii oferă servicii și opțiuni suplimentare.

Este indicat să citești în prealabil fiecare plan oferit de firmele care pun la dispoziția clienților servicii de asistență rutieră, pentru a vedea exact ce variante sunt disponibile, dar și dacă există taxe suplimentare pentru anumite servicii.

Cercetarea este cheia
Este indicat să investești timp în identificarea unui plan de asistență rutieră potrivit pentru ceea ce ai nevoie la un moment dat. Asigură-te că parcurgi cu atenție ofertele companiilor de profil pentru a nu te confrunta cu taxe ascunse.

Nu este o soluție optimă sa presupui faptul că fiecare furnizor oferă aceleași opțiuni și pe baza acestei presupuneri să alegi cel mai mic cost.

Tariful și raza de remorcare
Poate părea un detaliu insignifiant, dar este indicat să verifici întotdeauna raza de remorcare.

Unele firme oferă o rază de intervenție de doar cinci kilometri înainte de a adăuga taxa pe kilometri.

Verifică recenzii
Recenziile pe care le primesc firmele care oferă astfel de servicii sunt întotdeauna utile când vine vorba să alegi planul de asistență rutieră potrivit necesităților tale.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii