Functionarea optima a conductelor de petrol si gaze are o importanta sporita pentru a evita evenimentele nedorite.

Grit de sablare
Functionarea optima a conductelor de petrol si gaze are o importanta sporita pentru a evita evenimentele nedorite. Pentru a realiza acest lucru, sablarea conductelor joaca un rol semnificativ in acest sens. Sablarea peretilor interiori ai conductelor imbunatateste in mod semnificativ operabilitatea acestora iar in industria de profil aceasta operatiune a devenit un standard.

Daca se realizeaza o sablare corecta a conductelor, atunci lichidele care circula in interior vor avea un parcurs mai lin si rapid, crescand eficienta si operabilitatea. In industria transportului petrolier, exista studii care arata ca o conducta cu interiorul atacat de coroziune si rugina, are o capacitate mai redusa de a transporta eficient lichidul continut in interior. Este bine cunoscut faptul ca reducerea operativitatii conductelor afecteaza si rata de profitabilitate a companiilor, dar creste si riscul unor incidente.

Grit sablare, un material eficient pentru realizarea sablarii conductelor

Impactul coroziunii asupra conductelor de petrol si gaze este unul negativ si, o data cu trecerea timpului, acest efect poate duce la deteriorarea conductelor. Reparatiile acestor conducte pot genera costuri insemnate pentru companie, comparative cu operatiunile de mentenanta si protejarea echipamentelor.

Cea mai eficienta modalitate prin care se poate prelungi durata de viata a conductelor este prin utilizarea unui grit sablare cu ajutorul caruia sa se realizeze procesul de sablare. Acest grit de sablare poate sa fie utilizat atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul conductelor.

Gritul abraziv reprezinta cel mai eficient material pentru efectuarea unei sablari in spatii deschise. Inlatura toate impuritatile si depunerile formate pe conducte. Rugina, urmele de praf si mizeria acumulate o data cu trecerea timpului sunt eliminate in mod eficient. Prin utilizarea unui grit sablare si prin realizarea sablarii conductelor de petrol si gaze se creste in mod eficient durata de utilizare.

Un material ecologic si de ajutor pentru industria petroliera si de gaz

Despre acest grit de sablare trebuie sa mentionam faptul ca este un material ecologic si nu ridica probleme in momentul utilizarii sale in spatii deschise, fiind un avantaj major in industria petroliera si de gaze. Cum atentia forumurilor internationale si de mediu este atent indreptata catre aceste industrii, sablarea conductelor de petrol si gaze este o necesitate pentru buna functionare si pentru protejarea mediului inconjurator.

Acest grit de sablare abraziv este un ajutor de nadejde pentru industria de profil si este disponibil prin intermediul firmelor autorizate care realizeaza sablari profesionale pentru diferite tipuri de suprafete. Materialul nu este toxic si nu creeaza probleme pentru mediul inconjurator sau pentru sanatatea umana, inregistrand valori sub limitele de toxicitate, conform testelor realizate asupra acestui material.

Totodata, acest grit sablare este un material economic ce duce la scaderea considerabila a cheltuielilor ulterioare, fiind un ajutor de nadejde pentru industria petroliera si de gaze.

Utilizarea un astfel de material de sablare pentru curatarea eficienta a conductelor de petrol si de gaze reprezinta o masura inteligenta adoptata de companiile din industria de profil, asadar, daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente atunci puteti sa luati in calcul aceasta modalitate de curatare a diverselor suprafete.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii