Ciprian Daniel Lupu este pregătit pentru 10 probe speciale, cu o lungime totală de aproape 150 de kilometri.

Ciprian Lupu - Radu Guramulta - Sibiu 2019
Premieră pentru sportivul din Brașov, pilot în scaun rulant: proba de noapte „Florești”, locul unde mii de spectatori vor urmări cu sufletul la gură evoluția fiecărui echipaj;
Ciprian Daniel Lupu este pregătit pentru 10 probe speciale, cu o lungime totală de aproape 150 de kilometri dar și pentru „Super Specială” din inima oraşului;
Pilotul brașovean îl va avea ca navigator pe Ștefan Raita;
Eveniment conex campania #PeBune?, o campanie de conștientizare privind eliberarea locurilor de parcare pentru persoanelor cu dizabilități.

Ciprian Daniel Lupu, primul pilot în scaun rulant din țară, este pregătit pentru o nouă provocare: Transilvania Rally, etapa a VII-a din Campionatul Național de Raliuri dar și etapă internaţională în TER Tour European Rally 2019.

După debutul din Raliul Sibiului unde Ciprian Daniel Lupu alături de Radu Gurămultă  s-au clasat pe locul III la Clasa Național 12, pilotul brașovean își continuă evoluția în raliuri.

„Aștept cu multă bucurie și emoție startul la Transilvania Rally, care pentru mine este „raliul de casă”. Am spus acest lucru pentru că sunt foarte legat afectiv dar și logistic de Napoca Rally Academy, cei cărora le datorez pregătirea mea de pilot profesionist dar și susținerea acestora în competiții. Îmi doream foarte mult să particip la raliul de la Brașov, însă competiția se ține pe macadam, iar pentru moment nu sunt pregătit să fac acest pas. Am reușit în acest sezon competițional să-mi fac debutul în raliuri la Sibiu unde am acumulat o bună experiență. La Raliul Sibiului am parcurs o probă foarte îngustă, oarecum similară la nivel de tehnică și dificultate cu cele de la Cluj. Am urmărit multe clipuri video, am vorbit cu mulți piloți și știu că voi participa la un raliu cu probe foarte înguste, foarte tehnice dar și dificil. După cele două etape de viteză în coastă de la Rânca și Cîmpulung mă simt în formă. Cea mai frumoasă și interesantă probă va fi cea de noapte, o specială aparte și foarte frumoasă. Îmi doresc să termin cu bine acest raliu. Vă aștept pe probe și vă mulțumesc pentru susținere”, a declarat pilotul brașovean Ciprian Daniel Lupu.

De data aceasta Ciprian îl va avea navigator pe brașoveanul Ștefan Raita, un tânăr a cărui experiență în motorsport este mai mult decât bună. Foarte sigur, mulți dintre pasionații acestui sport îi vor simți lipsa lui Ștef de la transmisiile live care se vor realiza pe timpul concursului, însă au ocazia să susțină efortul acestui echipaj aparte.

Dacă sunteți în Cluj-Napoca în 26, 27 sau 28 septembrie, sunteți așteptați cu surprize și noutăți la standul Fundației Motivation România de la eveniment. Aici este prezentată campania #PeBune?, o campanie de conștientizare privind eliberarea locurilor de parcare pentru persoanelor cu dizabilități.

„Este un eveniment conex raliului unde așteptăm să participe cât mai multă lume. Noi nu ne dorim astfel de locuri însă avem nevoie de ele!”, a mai precizat Ciprian.

Ciprian Daniel Lupu este susținut în sezonul competițional 2019 de: PRO X, WSA, Platinium Jobs și Fundația Motivation România. Napoca Rally Academy și H Motorsport îi oferă sprijin din punct de vedere tehnic (asistență tehnică) și sportiv. Partener media: Autostiri.ro . Și tu poți fi unul dintre partenerii lui Ciprian! Să nu uităm să susținem visele și performanța!

Multă baftă Ciprian și Ștef!

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Credit foto: RallyZoom.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii