Transcar activeaza pe piata de transport persoane inca din 2001, oferind servicii de cea mai inalta calitate, atat intern, cat si international.

Transport persoane
Transcar activeaza pe piata de transport persoane inca din 2001, oferind servicii de cea mai inalta calitate, atat intern, cat si international. Venim in intampinarea nevoilor de transport in diverse scopuri: transport persoane pentru excursii, transport copii, transport angajati la si de la locul de munca sau transport grupuri de persoane la si de la aeroport.

Cu o flota impresionanta, acoperim toate serviciile de transport persoane la cel mai inalt nivel si va asiguram o experienta cat mai placuta pe toata durata calatoriei.

Aici, la TransCar, avem un set de viziuni si valori, care nu numai ca explica clientilor nostri pentru ce desfasuram activitatea zilnica, ci modeleaza modul in care actionam in fiecare secunda.

Viziunea Transcar
Sa castigam loialitatea pe viata a clientilor nostri prin furnizarea constanta de servicii de transport persoane performante, care ofera o valoare excelenta.

Valorile noastre
Ø  Excelenta - Incercam sa ne autodepasim in orice situatie.
Ø  Siguranta - Tinem foarte mult la siguranta clientilor nostri.
Ø  Clienti - Sunt inima afacerii noastre si trebuie sa le depasim asteptarile.
Ø  Angajati - Dezvoltam abilitatile, rasplatim performantele si respectam drepturile tuturor angajatilor nostri.

1.    Siguranta ta = esenta activitatii noastre!
Suntem concentrati 100% pe furnizarea celor mai inalte standarde de siguranta in toate aspectele activitatii noastre. Apreciem siguranta clientilor nostri, a angajatilor si a celorlalti participanti la trafic.

Siguranta este una dintre cele patru valori fundamentale ale firmei noastre. De ce? Pentru ca aceasta valoare sta la baza a tot ceea ce facem in fiecare parte a activitatii noastre.

Toate vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai recente sisteme de siguranta a soferilor si a pasagerilor. Fiecare dintre autocarele/microbuzele noastre sunt supuse inspectiilor riguroase si regulate de siguranta, inclusiv un control de prima utilizare in fiecare dimineata inainte de plecare. In plus, autocarele sunt echipate cu CCTV si dispozitive de urmarire care ofera pasagerilor un plus de siguranta si liniste sufleteasca.

2.    Mediul inconjurator conteaza pentru noi!
Schimbarile climatice dau multe batai de cap firmelor de transport. Emisiile de carbon reprezinta o problema importanta a schimbarilor climatice, crescand constant temperatura suprafetei Pamantului. Se estimeaza ca in fiecare an sunt produse 32 de miliarde de tone de dioxid de carbon.

Intelegem importanta reducerii  amprentei noastre de carbon, de aceea flota noastra de autovehicule este moderna, bine intretinuta, cu niveluri scazute de emisii de carbon.

In plus, prin serviciile noastre de transport angajati, reducem amprenta noastra de carbon. Cum? Foarte simplu! Fiecare angajat pe care il transportam la serviciu reprezinta o posibila masina scoasa din trafic. Asta inseamna mai putina poluare, mai putine masini in trafic si un aer mai curat.

3.    Servicii complete de transport adresate atat companiilor, cat si persoanelor fizice
Indiferent ca vreti sa calatoriti in interes de afaceri sau pentru relaxare, noi va oferim serviciile de transport potrivite. Transcar SRL va poate asigura in cele mai sigure conditii transportul catre orice destinatie, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Dispunem de o flota de transport angajati Bucuresti si Alexandria, cu locuri intre 16 si 57 de persoane. Posibilitatile noastre de inchiriere de microbuze si autocare pentru transport angajati opereaza in zona Bucuresti, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea la si de la locul de munca. Dotarile acestor mijloace de transport sunt cat se poate de moderne, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa.

  • Transport excursii
Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple de transport excursii pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

  • Transport aeroport
Indiferent de dimensiunea grupului care necesita transfer spre aeroport, va punem la dispozitie doua tipuri de mijloace de transport: microbuze sau autocare, in functie de cerintele dumneavoastra!

  • Transport business
Aveti nevoie de solutii de transport in scop de afaceri? Va oferim serviciile noastre profesioniste de transferuri sau deplasari in interes de serviciu.

Oferim cel mai bun mediu, astfel incat copiii si profesorii sa se poata simti in siguranta in timpul calatoriei. Va punem la dispozitie microbuze si autocare accesibile pentru calatorii educationale, excursii de o zi sau alte cerinte de transport scolar.

Indiferent de marimea grupului care necesita a fi transportat, venim la locul si ora stabilite sa va preluam. Va punem la dispozitie microbuze si autocare de ultima generatie, soferi profesionisti si servicii impecabile pentru a calatori confortabil si sigur.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii