Aston Martin revine in Formula 1™

Reîntoarcerea în Formula 1™ marchează debutul unei noi ere pentru ASTON MARTIN.

Încă de la începutul afacerii Aston Martin în urmă cu 107 ani, sportul cu motor a făcut parte din etosul și identitatea brandului. Acum, după șase decenii, numele Aston Martin revine în cursele Grand Prix și va debuta la Melbourne în sezonul 2021 de Formula 1™.
 
După ce, în ultimii ani, s-a bucurat de un succes răsunător în cursele sportive, evidențiat de numeroase victorii la Le Mans, a sosit momentul ca Aston Martin să intre în cea mai faimoasă dintre toate arenele de motorsport: Formula 1™.

Formula 1 este o platformă extrem de puternică, ce joacă un rol cheie în  noua strategie generală Aston Martin de dezvoltare a companiei”, a declarat Lawrence Stroll, președintele executiv al Aston Martin Lagonda.

Campionatul de Formula 1 din 2021 va începe pe 21 martie la Melbourne și va avea 23 de evenimente până pe 5 decembrie, când se va acorda Marele Premiu la Abu Dhabi. Echipa va fi formată din Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, care vine de la Scuderia Ferrari și Lance Stroll, finalist al podiumului Grand Prix la Gaydon.

Sursa: British Motors - Forza Rossa Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii