Skoda Karoq Front

SUV-ul compact al mărcii ŠKODA beneficiază de optimizări tehnice și de actualizări atractive ale detaliilor de design.

Secțiunea frontală a devenit mai distinctivă, iar modelul a fost echipat cu noi faruri și blocuri optice spate cu LED.

Prezentarea digitală a modelului ŠKODA KAROQ actualizat va avea loc în 30 noiembrie.

ŠKODA a publicat două schițe de design în avanpremiera facelift-ului KAROQ. Producătorul auto ceh și-a supus acum SUV-ul compact unor actualizări atractive de design și tehnologie. KAROQ a fost lansat pe piață în urmă cu patru ani, în 2017. Prezentarea digitală pentru reprezentanții media va avea loc în 30 noiembrie.

Una dintre cele două schițe prezintă partea frontală nouă distinctivă, cu detalii împrospătate a modelului ŠKODA KAROQ. Grila radiatorului specifică modelelor ŠKODA a devenit mai lată și beneficiază de detalii atractive, precum lamelele duble și noul design hexagonal, cu o priză lată de aer dedesubt. Farurile au devenit mai suple decât la versiunea precedentă și se extind până în grila radiatorului. Aspectul lor dinamic este subliniat de luminile de zi cu design nou, ce sunt acum compuse fiecare din câte două elemente separate. Dedesubt este instalată o a doua unitate, destinată proiectoarelor de ceață sau la versiunea de top, unui modul LED separat. Această configurație a farurilor desenează look-ul specific cu ”patru ochi”, vizibil pe timp de noapte.

Al doilea desen ilustrează noul design posterior al modelului KAROQ. Alături de eleronul mai lung și de actualizarea designului măștii din spate cu difuzor negru, atrag atenția și blocurile optice spate, ce au, de asemenea, un design nou, mai tăios. Asemeni farurilor, și acestea au devenit mai suple și accentuează lățimea automobilului. Semnătura luminoasă în stil specific ŠKODA, cu structurile sale cristaline adaugă un efect vizual special luminilor din spate, ce au păstrat în designul lor, desigur, și forma specifică a literei C.

Skoda Karoq Back

Prin lansarea modelului KAROQ în 2017, ca frate mai mic al modelului KODIAQ, ŠKODA a făcut un pas important în campania sa desfășurată în segmentul SUV-urilor. KAROQ facelift va fi lansat în premieră în 30 noiembrie, sub forma unei prezentări digitale.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing&Communication Manager ŠKODA
Distribuie:
Urmatorul
Acesta este cel mai recent articol.
Precedentul
Postare mai veche
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii