BMW Theatre Screen aduce cinematograful in automobil

+++ BMW prezintă în avanpremieră o nouă soluție de entertainment în automobil la CES 2022. +++ Modul teatru transformă partea din spate a habitaclului într-un lounge de cinema. +++ BMW Theatre Screen cu Amazon Fire TV încorporat. +++ Ecran ultrawide de 31" cu rezoluţie de până la 8k. +++

Cu BMW Theatre Screen, BMW stabileşte noi standarde în domeniul divertismentului în automobil şi oferă pasagerilor din spate o experienţă de cinematograf.

My Mode Theatre orchestrează diferitele funcţii ale automobilului, cum ar fi coborârea ecranului de cinema, iluminarea şi parasolarele pentru a aduce pasagerii în starea perfectă pentru experienţa de divertisment captivantă care îi aşteaptă.

BMW Theatre Screen este un ecran panoramic de 31" în format 32:9, cu funcţii smart TV şi o rezoluţie de până la 8k.

BMW Group colaborează cu Amazon pentru a oferi o gamă largă de conţinut de divertisment în automobil prin Fire TV. De asemenea, o ofertă de streaming specifică pieţei este în lucru pentru clienţii de pe piaţa chineză.

Vizitatorii CES 2022 vor avea o oportunitate unică de a experimenta o avanpremieră a divertisment în maşină, înainte de a ajunge pe piaţă.

La Consumer Electronics Show (CES) din 2022, BMW Group prezintă un nou mod exclusiv al My Modes în combinaţie cu un sistem de divertisment nou şi unic la nivel mondial pentru viitoarele modele BMW. My Mode Theater transformă partea din spate a habitaclului într-un lounge privat de cinema, cu sunet surround şi conectivitate 5G, datorită BMW Theatre Screen, un afişaj panoramic în format 32:9. În acest cadru, fiecare călătorie devine o experienţă cinematografică uluitoare pentru pasagerii din spate, cu un program personalizat de divertisment pe un ecran ultralat de 31 de ţoli (78,74 cm), cu o rezoluţie de până la 8k.

Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare: "Dezvoltam experienţe digitale captivante pentru plăcerea de a conduce. În Theatre Mode, partea din spate a habitaclului este transformată într-un lounge privat de cinema. Cu ecranul de 31", conectivitate 5G, rezoluţie 8k, sunet surround şi program de streaming individual este creată o experienţă fără precedent care stabileşte noi standarde în divertismentul în automobil."

Ecranul mare cu funcţie smart TV este extins la cerere din tapiţeria plafonului printr-o mişcare de rotaţie sofisticată pe două şine articulate în lateral. BMW Theatre Screen poate fi controlat prin operare tactilă sau folosind touch paduri integrate în uşile spate. Pentru a putea oferi pasagerilor din spatele viitoarelor modele din clasa de lux un program vast de divertisment, BMW Group colaborează cu Amazon pentru a oferi o gamă diversă de divertisment în automobil prin Fire TV, oferind clienţilor acces la mare parte din acelaşi conţinut de care se bucură acasă, inclusiv filme şi seriale TV, muzică şi podcasturi, toate în timp ce călătoresc. Va exista o ofertă specifică pieţei pentru clienţii din China.

Ridicaţi cortina: decor atmosferic cu sunet din cooperarea cu Hans Zimmer

Noua experienţă de divertisment în automobil din viitoarele modele BMW din clasa de lux începe cu activarea My Mode Theatre. Când BMW Theatre Screen iese din tapiţeria plafonului, acesta este însoţit de o experienţă sonoră, creată exclusiv în acest scop prin cooperarea dintre BMW Group şi Hans Zimmer - renumitul compozitor de muzică de film şi câştigător al Premiului Oscar -, care se încheie exact în momentul în care ecranul ajunge în poziţia sa finală. Pe display apare şi o animaţie grafică, special concepută de BMW User Interface Design pentru My Mode Theatre. În acelaşi timp, parasolarele pentru geamurile laterale şi lunetă sunt închise, iar iluminarea ambientală din spatele automobilului este redusă.

Cinema grozav: afişaj panoramic 32:9 cu o rezoluţie de până la 8k

BMW Theatre Screen este un afişaj panoramic ultralarg, cu o diagonală a ecranului de 31 de ţoli (78,74 cm), care se întinde pe orizontală pe aproape întregul interior şi în înălţime de la tapiţerie până la spătarele scaunelor faţă. Cu o funcţie de zoom, conţinutul programului de divertisment poate fi redat în raport lăţime-înălţime de 16:9, 21:9 sau chiar 32:9 (conţinutul va fi decupat la mărire). Rezoluţia excepţional de mare de afişare de aproximativ 8000 pixeli × 2000 pixeli pe coloană de ecran asigură o experienţă vizuală clară şi detaliată atunci când vă bucuraţi de filme de cinema la calitate ultra HD. Sistemul integrat de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround oferă o experienţă sonoră high-end şi cu mai multe faţete.

Înclinarea ecranului poate fi reglată prin operarea tactilă folosind meniul de control al sistemului de divertisment în maşină. Acest lucru asigură o experienţă cinematografică ideală cu confort maxim în fiecare poziţie a scaunului. Câmpurile tactile corespunzătoare, care sunt folosite şi pentru a selecta formatul ecranului şi volumul, sunt aranjate pe marginile din dreapta şi din stânga ale ecranului, pentru a putea fi utilizate cu uşurinţă de către toţi pasagerii din spate. Alternativ, pasagerii pot controla sistemul de divertisment folosind panourile de control integrate în mânerele uşilor.

Program complet: gamă nelimitată de divertisment datorită conectivităţii 5G şi integrării perfecte a partenerilor

Sistemul de divertisment în maşină al viitorului oferă posibilitatea de a vă bucura şi de beneficiile unui smart TV extrem de modern în timpul  călătoriei. O conexiune online cu transmisie de date rapidă şi fiabilă este baza pentru streaming de conţinut. BMW Group este un pionier în implementarea standardului radio mobil 5G în automobile. Avanpostul tehnologic BMW iX este primul automobil premium din lume care utilizează acest standard pentru transmiterea datelor. În viitor va fi folosit şi în alte modele precum BMW i4. Cu o lăţime de bandă de date extrem de mare şi o latenţă scăzută, oferă condiţii ideale pentru o experienţă de streaming fără restricţii cu sistemul de divertisment în maşină al viitorului (viteza de streaming depinde de acoperirea reţelei disponibilă local).

BMW Group colaborează cu Amazon pentru a oferi o gamă largă de conţinut de divertisment în automobil prin Fire TV. O ofertă de streaming specifică pieţei este, de asemenea, în lucru pentru clienţii din China.

Sursa: BMW Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii