Dacă anul trecut Smiley şi-a supus GLK-ul unei serii de planuri îndrăzneţe, acum cei doi fac faţă unei noi provocări: mai exact, Valentine’s Day!

"Love is for free", but time is not!
Valentine’s Day – o cursă contracronometru powered by Mercedes-Benz GLK.
Prezentatorul emisiunii Romanii au talent, care urmează să fie difuzată la Pro Tv, îşi petrece o bună parte din zi la volanul GLK-ului său, fie că se află în Bucureşti sau în călătoriile prin ţară către concerte.
Dacă anul trecut Smiley şi-a supus GLK-ul unei serii de planuri îndrăzneţe, acum cei doi fac faţă unei noi provocări: mai exact, Valentine’s Day! Celebrul artist, aflat în tuneu prin ţară, a pornit într-o cursă contracronometru la volanul GLK-ului său, care se sfârşeşte printr-un concert la Suceava, pe 14 februarie. Mai exact, după acest moment, Smiley se va îndrepta spre Bucureşti pentru a fi alături de persoana iubită.
Smiley
          
,,Dacă tot mă aflu pe drumuri străbătând ţara dintr-un capăt în altul, în acest an, pe 14 februarie, GLK va fi My Valentine! Bineînţeles, singura lui responsabilitate în această zi va fi să mă poarte ca vântul şi ca gândul către Bucureşti, imediat după concertul din Suceava, pentru a mă aduce mai repede lângă My Special Valentine – iubita mea!”, povesteşte Smiley.      

Chiar dacă programul său este extrem de aglomerat, Smiley îşi găseşte întotdeauna timp pentru momente speciale, aşa cum este şi Valentine’s Day. Deşi ziua de 14 februarie o va petrece la volan şi susţinând un concert pentru fanii săi din Suceava, prezentatorul emisiunii “Românii au talent” se bazează şi de această pe GLK-ul său pentru a fi cât mai curând posibil alături de persoana iubită.
        
,,Nu am nicio îndoială că Mercedes-ul meu va îndeplini cu succes şi acestă provocare. De fiecare dată mi-a demonstrat că se poate! Aşa s-a întâmplat şi în timpul preselecţiilor pentru show-ul Românii au talent, când la volanul GLK-ului am străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a descoperi poveşti interesante, oameni extraordinari – pe scurt români talentaţi!”
         
Concerte, petreceri, multă muncă de studio, întâlniri de business, dar şi momente alături de cei dragi: aşa decurge timpul pentru Smiley, căruia 24 de ore într-o zi nu-i sunt niciodată de ajuns. Dar cei 224 de cai putere ai Mercedes-ului său GLK 320 CDI găsesc întotdeuna soluţia pentru a-l ajuta pe artist să facă tot ce şi-a propus.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii