Lansat in ziua deschiderii Saptamanii Modei de la Milano, Fiat 500 by Gucci este cea mai recenta declaratie de stil a doua dintre cele mai renumite marci italiene: Gucci si Fiat. Pentru Fiat, noua versiune este inca un exercitiu de personalizare inedita a celebrului model iar pentru Gucci este, printre altele, si un prilej de a marca aniversarea celor 90 de ani ai marcii.

500 by Gucci
Frida Giannini, Directorul Creativ al marcii Gucci, a declarat: "In anii '50 Fiat 500 a fost cu adevarat revolutionar. A devenit rapid masina pe care trebuia sa o ai. A calatori cu stil a fost insa si unul dintre dezideratele Gucci inca de cand Guccio Gucci a creat aceasta companie ca producator de accesorii de calatorie din piele, in anul 1921. Astfel incat, atunci cand Lapo Elkann a sugerat ideea unei colaborari mi s-a parut cea mai buna oportunitate de a readuce numele Gucci in aceasta arie".

Noua editie va fi disponibila in doua culori, negru cu insertii cromate si alba cu detalii cromate satinate, purtand pe toata lungimea o banda in culorile reprezentative ale marcii Gucci: verde-rosu - verde. Pentru a marca aceasta colaborare cu cat mai multa eleganta, culorile Gucci se vor regasi pe scaune, pe schimbatorul de viteze, covorase si pe centurile de siguranta. Materialele de interior vor sta si ele sub semnul exclusivitatii, variind de la piele Frau la mici insertii brodate. Motorizarea va fi cea de 1.4 100 CP.
500 by Gucci
Versiunea va fi prezentata pentru inceput la Salonul Auto de la Geneva, in cadrul unui pop up store din cadrul standului Fiat si va putea fi comandata online incepand cu 1 Aprilie la adresa www.500bygucci.com. Masina va fi expusa ulterior intr -o serie de locatii inedite in Paris, Londra si Tokyo, lansarea comerciala la nivel european urmand sa aiba loc in luna Iulie.

500 by Gucci va dispune, de asemenea, si de o colectie exclusiva 500 by Gucci ce va include diverse accesorii si articole de vestimentatie, toate disponibile in magazinele Gucci si online.

Sursa: Fiat Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii