Hyundai colaboreaza cu Vodafone – unul dintre cei mai mari operatori de telefonie la nivel mondial – in vederea dezvoltarii de noi servicii si tehnologii de comunicare in piata auto.
Asocierea tehnologiei auto si IT va deriva intr-o noua gama de servicii pentru posesorii de autovehicule.
Colaborarea va genera noi oportunitati pentru activitatea Hyundai.

Hyundai Motor Group a incheiat un parteneriat cu Vodafone Global Enterprise, sucursala Vodafone responsabila cu serviciile de comunicare la nivel multinational, cu scopul de a explora oportunitatile de dezvoltare a sistemelor de comunicare in Europa.      
     
Colaborarea, semnata in cursul zilei de 28 februarie, va consolida pozitia Hyundai ca furnizor de autovehicule cu un grad ridicat de tehnologizare IT si va atrage un public tot mai larg catre marca auto.

In cadrul parteneriatului, Hyundai isi va indrepta atentia catre dezvoltarea sistemelor IT pentru autovehicule, pe baza retelei de comunicare Vodafone operationale la nivel european. Parteneriatul va livra solutii IT orientate catre necesitatile posesorilor auto.

“Prin colaborarea cu renumitul operator de telefonie Vodafone, Hyundai Motor Group are ca scop dezvoltarea de servicii IT superioare, destinate modelelor Hyundai comercializate la nivel european. Actiunea reprezinta inca un pas in vederea pozitionarii Hyundai in topul constructorilor auto pe batranul continent,” a declarat vice-presedintele Hyundai Motor, Lee Hyun-Soon.

“Reteaua Vodafone de inalta performanta si solutiile sale de gestionare a conexiunilor wireless la nivel mondial reprezinta atuul nostru perfect in suportul adus catre Hyundai Motor Group pentru dezvoltarea de noi servicii si sisteme de comunicare,” a declarat Nick Jeffery, CEO Vodafone Global Enterprise. “Aceasta colaborare va livra o experienta de calitate superioara soferilor europeni.”

Hyundai a intordus sistemul BlueLink® cu ocazia Salonului de Servicii Electronice (CES) desfasurat anul acesta la Las Vegas, prezentand aceasta tehnologie informatica avansata, dedicata modelelor sale.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii