Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel local si parte a Grupului Tiriac, faciliteaza accesul presei si al tuturor celor interesati, la noutatile Hyundai ce urmeaza a fi prezentate in data de 1 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2011.

In cursul acestei zile, pagina web a importatorului Hyundai, www.hyundai-motor.ro, va gazdui o sectiune dedicata salonului, cu transmisie in direct de la Geneva. Incepand cu ora 13.30, toti cei interesati pot urmari online conferinta de presa Hyundai si prezentarea celor mai noi produse ale constructorului.

Printre noutatile Hyundai ce urmeaza a fi dezvaluite la Geneva, se afla si noul i40, care promite sa schimbe perceptia clientilor despre modelele apartinand clasei D. Si Hyundai Veloster isi va face debutul european la Geneva, prezentand varianta de caroserie in 3 usi: o usa pe partea soferului si doua pe partea dreapta, facilitand astfel accesul la locurile din spate ale coupe-ului. Lista noutatilor Hyundai prezentate in cadrul salonului elvetian va fi completata de conceptul Curb, despre care veti afla mai multe tot incepand cu ora 13.30, prin intermediul transmisiei de la Geneva.

Hyundai Auto Romania ii invita pe toti cei interesati de noile produse Hyundai si nu numai, la adresa www.hyundai-motor.ro, astazi, 1 martie, incepand cu ora 13.30 pentru a fi conectati in timp real la evenimentul auto european, al acestei primaveri.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii