M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac Holding, semnează primul parteneriat cu un club de fotbal, cu FC Dinamo Bucureşti.

O marcă cu puternice valenţe sportive Mitsubishi Motors se alatură sponsorilor echipei bucureştene prin oferirea, în cadrul acestui parteneriat încheiat până în 2013, a unui număr de nouă autovehicule Mitsubishi, printre care regăsim modelele Colt, Lancer, Lancer Ralliart, Outlander şi Pajero.

Mitsubishi sustine FC Dinamo in drumul spre performanta
"Suntem onoraţi de încheierea unui parteneriat pe termen lung cu FC Dinamo. Dincolo de clauzele contractuale, parteneriatul acesta "roşu - alb" are la bază pasiunea pentru ceea ce facem şi încrederea în aceleaşi valori – performanţă, strategie creativă, spirit de echipă, tradiţie şi excelenţă.

Fără îndoială Mitsubishi şi-a asigurat un loc în istoria automobilismului prin performanţele înregistrate în motorsport, dar şi prin inovaţiile sale, motorizările clean diesel prezente pe modelele Lancer, ASX şi Outlander numărându-se printre ultimele. Din aceeaşi categorie a învingătorilor face parte şi FC Dinamo, multipla campioană naţională, remarcându-se prin performanţe dar şi prin faptul că a demonstrat de-a lungul timpului că este o echipă valoroasă, în ciuda tuturor presiunilor şi tensiunilor inerente marii performanţe.

Maşinile Mitsubishi sunt gândite de pasionaţi pentru pasionaţi, începând cu cel mai mic model din gamă, electricul i MiEV, disponibil în România începând cu acest an, continuând cu sportivele din gama Lancer şi până la Pajero, modelul care a făcut istorie câştigând de 12 ori cea mai dură competiţie din lume, Raliul Dakar. La fel, aceeaşi pasiune stă la baza acestui parteneriat şi suntem mândri să le urăm dinamoviştilor "bun venit" în marea echipă Mitsubishi.", declară Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading.

"E vorba de un parteneriat care ne va permite să lucrăm pe o perioadă de doi ani de zile, în care vom identifica cele mai bune reţete de comunicare şi colaborare. Mă bucur că putem să anunţăm acest parteneriat", a declarat Nicolae Badea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo în cadrul conferinţei de presă.
Mitsubishi sustine FC Dinamo in drumul spre performanta
În plus, pe durata parteneriatului, jucătorii echipei Dinamo vor avea posibilitatea să testeze şi celelalte modele din gama Mitsubishi, dar şi să-i cunoască, în cadrul unor evenimente speciale, pe clienţii şi fanii mărcii japoneze.

Parteneriatul dintre M Car Trading şi echipa de fotbal Dinamo Bucureşti nu este deloc întâmplător, între Mitsubishi şi personalităţile marcante ale grupării amintite existând o legătura de durată. O demonstrează faptul că, în perioada în care a evoluat în Ştefan cel Mare, Bogdan Lobonţ a fost un apropiat al mărcii, devenind şi primul român care a condus un Mitsubishi Lancer Evolution.

În plus, începând din a doua jumătate a anului trecut, antrenorul Ioan Andone conduce un Mitsubishi Pajero cu un propulsor de 3.2 litri Di-D de 200 CP, şi şi-a manifestat dorinţa expresă de a conduce modelul electric i MiEV.

"Eu sunt client mai vechi, de şapte luni de zile. Mă bucură faptul că ne-am asociat numele cu Mitsubishi, care e clar un campion. Trebuie să demonstrăm şi noi că suntem campioni şi la comportament dar şi pe teren. E important ce arătăm lumii", a declarat Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal FC Dinamo.

Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii