O altă vedetă în cadrul standului Mitsubishi Motors de la Salonul Auto de la Geneva a fost şi modelul electric i-MiEV.

O altă vedetă în cadrul standului Mitsubishi Motors de la Salonul Auto de la Geneva a fost şi modelul electric i-MiEV.
Mitsubishi i-MiEV
La momentul lansării sale în Japonia, în iulie 2009, Mitsubishi i-MiEV a devenit primul automobil electric produs în serie de un constructor major şi care este destinat pieţei mondiale.
În acest moment i-MiEV este şi cel dintâi automobil electric supus crash-testelor efectuate de renumita organizaţie Euro NCAP la care a obţinut un rating de 4 stele conform noului protocol.
Lansat recent în 15 ţări europene, Mitsubishi i-MiEV a depăşit deja aşteptările în ceea ce priveşte vânzările în această zonă, iar în România acest model este deja disponibil spre vânzare prin reţeaua de dealeri autorizaţi Mitsubishi Motors la un preţ de 29.548 EUR + TVA.
Mitsubishi i-MiEV
Modelul i-MiEV este un automobil compact cu 0 emisii poluante, cu 4 locuri, cu o lungime de doar 3,475 metri, 4 uşi, un portbagaj de 227 l, reuşind să fie maşina perfectă pentru utilizarea în mediul urban. Puterea maximă dezvoltată de motorul electric este de 49 kW, iar cuplul maxim este de 180 Nm, disponibil în intervalul de turaţie 0 - 2.000 rpm. Viteza maximă pe care o poate atinge modelul i-MiEV este de 130 km/h.
i-MiEV oferă condiţii de călătorie ideale, zgomotul în habitaclu fiind la cote extrem de joase, garantând şi din acest punct de vedere un confort de top.
Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii