Calitatea produselor si serviciilor Mazda ramane aceeasi.
Productia va fi oprita pentru cateva zile.
Ca o primă actiune, compania va dona 30 de milioane de yeni pentru a sprijini zonele care au suferit daune.

Bucuresti, 15 martie 2011 – Mazda Motor Corporation isi exprima compasiunea si preocuparea pentru persoanele afectate de cutremurul din estul Japoniei. Ca o prima actiune, Mazda va dona 30 de milioane de yeni pentru a sustine eforturile de refacere a zonelor vizate. Pe langă aceasta donatie, compania va pune la dispozitie voluntari si/sau materiale, daca acestea vor fi solicitate.

Prioritatea numarul unu pentru Mazda este siguranta angajatilor, a familiilor acestora si a furnizorilor care isi desfasoara activitatea in regiunea afectata. Astfel, Mazda a decis suspendarea temporara a productiei pentru urmatoarele zile, pana pe 20 martie. Compania va anunta orice modificari ale productiei imediat ce noi decizii vor fi luate în acest sens.

Distributia si furnizarea autovehiculelor si a pieselor de rezerva în Europa Centrala si de Sud-Est nu va fi intrerupta. Calitatea recunoscuta a produselor si serviciilor Mazda este in continuare asigurata. Fabrica Mazda din Hiroshima se afla la o distanta sigura, mai mare de 1.000 de km, de regiunea afectata.
“Gandurile noastre se indreapta spre toti cei aflati în zonele afectate si speram ca ajutorul catre acestia să vina rapid”, a declarat Jeff Guyton, presedinte si CEO Mazda Motor Europe.


Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii