Noul model Subaru Trezia, al carui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoara”), ascunde o capacitate incredibila în dimensiunile sale compacte, ocupand mai putin spatiu la exterior si oferind un spatiu generos la interior.  

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a se adapta activitatilor de zi cu zi si vine in intampinarea cerintelor europene pentru masini economice de mici dimensiuni. Trezia oferă avantajele clasei sale, fiind încadrata in partea superioara a segmentului MPV compact. Habitaclul versatil al modelului Trezia prezinta o  serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort, functionalitate si manevrabilitate. Gratie designului ingenios si tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garanteaza o siguranta deosebita, modelul obtinând 5 stele la testele EURONCAP. 

Trezia oferă o eficienta sporita prin respectarea normelor de poluare EURO 5 si un nivel de emisii CO2 de 127 g/km. 

Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzina, ce dezvolta o putere maxima de 99 CP.  

SUBARU TREZIA, specificatii:
Capacitate cilindrica: 1329 cc 
Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm

Lungime x Latime x Inaltime: 3,995 x 1,695 x 1,595 mm, ampatament: 2,550 mm 

Subaru Trezia este disponibil pentru test drive în  showroom-urile Subaru Motors Trading si beneficiaza de o oferta speciala cu finantare prin NBG LEASING. 

Modelul este disponibil in primele 6 luni de la lansare cu o dobanda promotionala de 3,9% (DAE* 5,33%) si CASCO gratuit in primele 3 luni prin NBG LEASING. In plus, la achizitionarea noului model, clientii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!  

In Romania,  Subaru Motors Trading  este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania infiintata în 2005 detine două showroom-uri aflate în capitala, precum si o retea de distributie ce acopera 8 dintre cele mai importante orase din tara.

Sursa: Subaru Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii