BMW Group isi arata solidaritatea cu victimele catastrofelor naturale din Japonia. Compania pune la dispozitie 1 milion de Euro, suma care va fi impartita în mod egal intre doua organizatii umanitare: „Save the Children” si „Crucea Rosie Japonia”. Aceasta suma va fi folosita atat pentru ajutorul imediat, cat si pentru sustinerea reconstructiei pe termen mediu. De asemenea, angajatii companiei au posibilitatea sa contribuie la donatiile catre cele doua organizatii.
„Suntem cu totii afectati de suferinta incredibila cauzata de această catastrofa,” a declarat Dr. Norbert Reithofer, Presedinte al Consiliului Director BMW AG. „Gandurile noastre sunt alaturi de poporul japonez.”
BMW Group a rechemat deja cei 50 de angajati germani din Japonia. De asemenea, compania ii sustine cei 800 de angajati locali cu actiuni concrete. In Japonia, a 7-a piata ca importanta pentru BMW, compania este prezenta cu un importator propriu de mai bine de 30 de ani.
Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii