Incepand cu 1 martie, noul model Renault Latitude este disponibil pentru clientii din Romania.

Latitude este noua berlina premium Renault, care completeaza oferta Laguna in segmentul mediu superior, oferind prestatii de confort de top. Printre acestea amintim cateva: dimensiunile exterioare si interioare “best in class”, scaunul sofer cu masaj personalizabil si sistemul de management al calitatii aerului din care face parte ionizatorul si difuzorul de parfum.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare, Privilege, Luxury si Initiale, si patru motorizari: 2,0 16V 140 CP (benzina) si trei turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuala (6 trepte), 2,0 dCi 175 CP si 3,0 dCi V6 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automata (6 trepte).

Preturile pornesc de la 22.000 euro inclusiv TVA, pentru versiunea de intrare in gama, Privilège, care este foarte bine echipata. Printre echipamentele standard regasim ABS, EBV, AFU, ESP, tempomat-limitator de viteza, sase airbaguri, computer de bord, sistem audio “3D Sound by Arkamys” (CD MP3 Bluetooth Plug & Music), aer conditionat cu reglare automata bi-zonala, difuzor de parfum, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, senzor de lumina si ploaie, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card maini libere, senzori de parcare spate, tapiterie mixta piele-textil, jante aluminiu 17”.

Renault Latitude va fi masina oficiala a Festivalului de Film de la Cannes editia mai 2011, in cadrul parteneriatului istoric ce leaga Renault de lumea cinematografica de peste 110 ani.

Latitude va ajunge in showroom-urile din Romania la inceputul lunii aprilie 2011, insa clientii pot inca de astazi sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii