Mercedes-Benz Sprinter isi reinnoieste promisiunea de a „ajuta copacii sa se intoarca acasa” prin intermediul proiectului ecologic Copacul de Hartie si cu ajutorul noilor prieteni care au ales sa se implice in aceasta actiune.

Mai exact, prin intermediul parteneriatului cu proiectul „Comunicatorii pentru Societatea Civila”, Mercedes-Benz Sprinter va colecta hartia reciclata si de la Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National "George Enescu" si Muzeul National de Istorie a Romaniei.

Autovehiculul Sprinter pus la dispoziţie de Mercedes-Benz Romania proiectului Copacul de Hartie faciliteaza colectarea si transportul hartiei reciclate de la peste 640 de companii din Bucuresti. Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului prin reducerea cantitatii de hartie aruncata zilnic la cosul de gunoi, prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducerea numarului de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).


Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii