Modelul Chevrolet Malibu de ultimă generație va fi vândut în aproape 100 de țări de pe șase continente.



SHANGHAI – Noul Malibu va face înconjurul globulul și se va deschide către diversitatea culturilor din întreaga lume în momentul în care Chevrolet îl va lansa simultan la Salonul Auto de la Shanghai și pe pagina de Facebook a Chevrolet.
Chevrolet va lansa noul Malibu live începând cu ora 20:30 EDT pe data de 18 aprilie (ora 2:30 CET pe data de 19 aprilie) la adresa http://www.facebook.com/chevrolet. Consumatorii sunt încurajați să pună întrebări online în timpul prezentării, folosind serviciul Twitter la ID-ul #MalibuReveal sau pe pagina de Facebook a Chevrolet, în secțiunea Malibu. Membrii echipei Chevrolet vor fi disponibili pentru a răspunde la întrebări în cursul unei sesiuni live moderate de întrebări și răspunsuri ce va urma după lansarea online a modelului.

Momentul lansării online va coincide cu lansarea noului Malibu la Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie. De asemenea, noul Malibu va fi prezentat la Salonul Auto Internațional de la New York, ce va fi deschis pentru public în perioada 23 aprilie – 1 mai. 
„Noul Malibu va duce numele respectat și premiat al mărcii Chevrolet în noi locuri și îl va prezenta în fața unui public nou din întreaga lume”, a declarat Susan Docherty, Vicepreședinte de Vânzări, Marketing și Servicii Post-vânzare la GMIO. „Indiferent de locul în care va fi vândut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput în întregime pentru a răspunde nevoilor clienților din întreaga lume.”
Malibu va fi disponibil cu o gamă globală de motoare puternice, cu patru cilindri și consum redus, împreună cu transmisii cu șase viteze ce vor contribui, de asemenea, la sporirea eficienței și performanțelor sale. Malibu a fost conceput pentru a ieși în evidență pe toate piețele lumii. Noul Malibu este primul model de clasă medie al Chevrolet care va fi vândut la nivel global. Acesta va fi vândut în aproape 100 de țări de pe șase continente și va fi construit în mai multe localități, ce vor include China și două uzine în Statele Unite.
În 2010, Malibu a fost cel mai bine vândut model al Chevrolet și al GM, cu aproape 200.000 de autovehicule vândute. În Statele Unite, acesta este unul dintre cele mai titrate autovehicule, câștigând peste 40 de premii din domeniu începând cu anul 2008. Malibu a fost singurul autovehicul de clasă medie din industria auto care a câștigat premiul „Cea mai bună achiziție” al Consumers Digest Automotive în ultimii trei ani – 2011, 2010 și 2009. De asemenea, Malibu a fost declarat „Cea mai bună alegere pentru siguranță” de către Institutul de Asigurări pentru Siguranța Rutieră în ultimii doi ani.
Cu noul Malibu, Chevrolet își menține oportunitățile de creștere la nivel global. Cea mai mare marcă a General Motors se află în mijlocul unui proces de lansare a unei familii globale de autovehicule cu consum scăzut de carburant, care include modelele Cruze, Volt, Sonic/Aveo, Spark și Malibu. Aceste noi autovehicule concurează în cele mai mari patru segmente ale pieței auto globale, acoperind 54 de procente din numărul total de vânzări din 2010, excluzând modelele de lux. Noul Malibu se înscrie în segmentul global „D”, care, în 2010, a reprezentat 9 procente (peste 5,7 milioane de autovehicule) din numărul total de vânzări la nivel global.
Anul trecut, Chevrolet a vândut 4,26 milioane de autovehicule în întreaga lume – în medie, un autovehicul la fiecare 7,4 secunde. Opt dintre cele zece piețe care au oferit Chevrolet cel mai mare număr de vânzări au reprezentat țări aflate în curs de dezvoltare – Brazilia, China, Uzbekistan, Mexic, Rusia, India, Argentina și Columbia. Se preconizează că, până în 2012, piețele în curs de dezvoltare vor absorbi peste 50% din numărul global de vânzări al mărcii Chevrolet.
Peste 600.000 de autovehicule Malibu au fost vândute în întreaga lume din 2008, an în care acest model a fost declarat Mașina Nord-Americană a Anului. Modelul Malibu din 2013 reprezintă cea de-a opta generație a acestei familii, de la primul Malibu lansat în 1964.
Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii