Tehnologie de ultimă generaţie.
Anvelope de înaltă performanţă.
Programe de formare profesională la cele mai ridicate standard.
Timişoara, 31 martie 2011. Continental Anvelope Timişoara, subsidiară a Corporaţiei Continental, unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria automobilelor, sărbătoreşte astăzi producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane, marcând prin acest eveniment  progresul continuu, precum şi succesul investiţiei sale în România. Gama de anvelope produse la Timişoara variază între 13’’, 14’’, 15’’, 16’’ şi 17’’ (ţoli), având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. De asemenea, fabrica produce şi anvelope UHP (Ultra High Performance) şi pentru  vehicule comerciale uşoare (VAN).

„După 10 ani şi peste 220 milioane de euro investiţi, am atins, astăzi, pragul de 100 de milioane de anvelope”, a declarat Pedro Carreira, Directorul General al Continental Anvelope Timişoara. „Aceste 100 de milioane de anvelope sunt rezultatul muncii, pasiunii şi devotamentului tuturor angajaţilor noştri, cărora doresc să le mulţumesc. Echipa noastră în creştere este instruită la cele mai înalte standarde, iar procesul de producţie este susţinut de cea mai înaltă tehnologie, făcând posibilă astăzi această sărbătoare.”
Volumul producţiei a crescut constant de la 1,2 milioane de anvelope în 2001, la mai mult de 14 milioane de anvelope în 2010. Fabrica de anvelope Continental din Timişoara, fondată în 1998 a început producţia de serie în 2000. „Am început cu o echipă de aproximativ 200 de oameni, iar acum sărbătorim producerea anvelopei cu numărul 100 de milioane împreună cu peste 1600 de colegi”, a adăugat Pedro Carreira.
Continental Anvelope Timişoara este o companie care a crescut pe plan local şi naţional, implementându-şi strategia de dezvoltare, atât la nivelul afacerilor, cât şi legat de angajaţi. Salariaţii companiei au urmat, de-a lungul acestor ani, programe de instruire profesională pentru îmbunătăţirea aptitudinilor şi dezvoltare personală. Mai mult, compania sprijină comunitatea locală, luând parte la programe specifice, în concordanţă cu strategia de responsabilitate socială corporatistă.
Până la sfârşitul lui 2009, Continental a investit peste 400 de milioane de euro în activităţile din România. Automotive Group şi Rubber Group precum şi cinci dintre cele şase divizii ale corporaţiei, sunt reprezente în România. Continental deţine opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Arad şi Iaşi. Continental este partener al unui joint venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa Centrală din Săcălaz. Continental are în prezent aproximativ 10.000 de angajaţi în România.
Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii