Participanţii se pot înregistra pe site-ul www.driversleague.com între 1 şi 31 mai, 2011. 
Mii de şoferi de camion din întreaga lume îşi vor monitoriza stilul economic de conducere în munca lor de zi cu zi între 1 şi 30 iunie, 2011.
Nou: Rezultatele actuale ale şoferilor sunt mereu la îndemână prin intermediul aplicaţiei Driver’s League.
Finalele vor avea loc în septembrie, cu ajutorul partenerilor noştri şi cu premii atractive pentru participanţii din cele 13 regiuni.

Stuttgart – TRUCKERMANIA! FleetBoard Drivers’ League este din nou în pregătiri. Mii de şoferi ai camioanelor Mercedes-Benz din întreaga lume îşi vor demonstra abilităţile de conducere preventivă şi ecologică, utilizate în munca lor de zi cu zi alături de FleetBoard. Înregistrarea pentru tradiţionala FleetBoard Drivers’ League este deschisă din data de 1 mai până în data de 31 mai, 2011, pe site-ul www.driversleague.com. Cei mai buni şoferi din fiecare ţară se vor califica pentru captivanta finală live din septembrie.

Cea de-a noua ediţie a FleetBoard Drivers’ League promite de asemenea o competiţie sportivă, distracţie, dar şi un sentiment de împlinire pentru toţi participanţii. În ligile naţionale, vor concura între ei şoferii companiilor din România, Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Polonia, Republica Cehă, Africa de Sud şi Orientul Mijlociu. Timp de patru săptămâni, fiecare deplasare va conta. Pe parcursul acestei perioade, fiecare şofer va avea un stil cât mai  economic de conducere, pentru a câştiga titlul naţional.

Clasificările se bazează pe nota acordată stilului de conducere de către sistemul FleetBoard Analiza Performantei. Acesta este compus dintr-o serie de factori, precum stilul preventiv de conducere, schimbările treptelor de viteză, dar şi comportamentul de frânare şi, luând în considerare gradul de dificultate, oferă o analiză obiectivă a utilizării camionului.
Rezultatele stilurilor individuale de conducere sunt analizate şi actualizate zilnic pe parcursul lunii iunie pe site-ul www.driversleague.com. Anul acesta, o nouă caracteristică este disponibilă, iar companiile şi şoferii pot utiliza aplicaţia Driver’s League pentru iPhone şi iPad, care le permite să îşi acceseze rezultatele oricând. O funcţie specială permite utilizatorului să fie la curent cu clasificarea oricărui prieten şi cu evoluţia performanţei şoferului şi echipei.

Cel mai bun şofer din fiecare ţară se va califica în captivanta finală din septembrie. În acel moment, în urma unor probe practice speciale, cel mai bun şofer de camion Mercedes-Benz din lume va fi încoronat.

Partenerii ediţiei din acest an a FleetBoard Drivers’ League sunt: MICHELIN şi Krone, dar şi Mercedes-Benz TrailerAxleSystems, Voith, UTA, Mercedes-Benz CharterWay şi FERNFAHRER. Aceştia îi vor răsplăti pe cei mai buni şoferi cu premii atractive:

Premiul I: Trăieşte intens experienţa Truck Race  din Spania alături de UTA. UTA va trimite două persoane la Madrid pentru o săptămână, pentru a urmări campionatul european de curse pentru camioane, din data de 2 octombrie, 2011, din Jarama. Aceasta include bilete pentru cursă, dar şi asigurarea transportului şi cazării cu demipensiune.

Compania căreia îi aparţine şoferul câştigător va primi trei luni de utilizare gratuită a unui autocamion cu semiremorcă, incluzând FleetBoard Managementul Vehiculelor, oferit de Mercedes-Benz CharterWay.

Premiul al II-lea: Bilete VIP la DTM pentru cursele finale din 22 – 23 octombrie, la circuitul din Hockenheimring, incluzând acces la zonele VIP, servicii exclusive de catering şi cazarea peste noapte pentru două persoane, din partea Mercedes-Benz TrailerAxleSystems.

Premiul al III-lea: Un set de patru anvelope – de iarnă sau de vară – pentru un autoturism, din partea MICHELIN.
Companiile ai căror şoferi s-au plasat pe locurile al doilea şi al treilea vor primi fiecare câte un set de şase anvelope destinate camioanelor – dispunând de profilele X® ENERGY™ SAVERGREEN XF şi XD de la MICHELIN.

Toţi ceilalţi finalişti vor primi ceasuri de înaltă calitate din partea MICHELIN.

„FleetBoard Drivers’ League este o perioadă specială a anului când creşte entuziasmul a mii de şoferi de camion şi companii, prin demonstrarea abilităţilor lor de conducere şi prin competiţia sportivă,” a declarat Markus Lipinsky, director general al Daimler FleetBoard. Şoferii de camion arată că îşi pot gestiona deplasările cu fiablitate şi eficienţă, economisesc combustibil pentru companiile lor şi reduc emisiile de CO2.

Pentru mai multe informaţii, sfaturi şi pentru înregistrare, accesaţi site-ul www.driversleague.com. 

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii